Dé tankkaart voor Q8 tankstations

  • Voordelig tanken bij ruim 500 Q8 tankstations
  • Ook tanken bij vele andere merken
  • Tanken op rekening
  • Ook geschikt voor laden
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Voordelig tanken bij Q8 tankstations in de buurt

Maakt u vaak zakelijke kilometers met uw auto? Dan is een tankkaart onmisbaar. Met een Travelcard tankkaart kunt u alle soorten brandstof afrekenen, ontvangt u achteraf een factuur voor alle transacties en een handig overzicht van alle kosten. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw administratie beheren en hoeven werknemers geen brandstofkosten meer te declareren. Bovendien betaalt u met Travelcard de pompprijs, waardoor u bijna altijd voordeliger uit bent.

 

Met Travelcard bespaart u tijd en kosten!

Hoeveel Q8 stations zijn er in België?

Met de Travelcard reken je eenvoudig, snel en voordelig af bij alle ruim 500 Q8 tankstations in België. Daarnaast bent u bij ruim 2.000 tankstations in België en 55.000 tankstations in Europa welkom. Travelcard is een tankkaart voor bedrijven en maakt het mogelijk om in een zeer groot netwerk te tanken tegen pompprijzen. Het afrekenen met de Travelcard is eenvoudig: u biedt de tankkaart aan bij de betaalterminal en voert uw persoonlijke code in. Houdt u een kilometeradministratie bij? Dan kunt u er ook voor kiezen om bij het afrekenen aan te geven wat de kilometerstand van het voertuig is.

 

Naast tanken, kunt u met Travelcard ook gebruik maken van alle openbare laadpalen in België. Met onze laadpas bent u voorbereid op de toekomst. Alle openbare laadpunten in België zijn bij ons netwerk aangesloten, waardoor er altijd een laadpunt in de buurt is. In onze handige app vindt u een overzicht met alle ruim 250.000 laadpalen in ons Europese netwerk, zodat u gemakkelijk kunt bepalen waar, wanneer en tegen welke prijs u wilt laden

Bekijk alle locaties in onze locator

Wat is het verschil tussen een Q8 tankkaart en Travelcard?

Als zakelijke rijder kunt u kiezen voor een Q8 tankkaart, maar ook voor een multimerken tankkaart van Travelcard. Eén van de belangrijkste verschillen is dat een Q8 tankkaart enkel geldig is bij de ruim 500 Q8 tankstations in België, terwijl de Travelcard bij meer dan 2.000 tankstations in België gebruikt kan worden. Daarnaast verschilt het per tankstation welke prijzen er gehanteerd worden, namelijk lijstprijzen of pompprijzen. Met Travelcard bent u er zeker van dat u de voordeligste prijs betaalt, ofwel de pompprijs.