Tankkaart voor Lukoil tankstations

 • Tanken bij meer dan 400 Lukoil tankstations
 • Ook tanken bij andere merken
 • Tanken op rekening
 • Voordelige brandstofprijzen
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Tanken met een tankkaart bij een Lukoil tankstation in de buurt

Een tankkaart is erg handig wanneer u zakelijke kilometers maakt met uw auto. Door te tanken met een tankkaart ontvangt u achteraf een factuur voor alle transacties. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw administratie beheren en tijd besparen. Ook wanneer u meerdere voertuigen heeft, krijgt u een handig overzicht van alle kosten en hoeven medewerkers niet zelf de brandstofkosten te voldoen om vervolgens te declareren.

Wat is het verschil tussen een Lukoil tankkaart en een Travelcard

Een Lukoil tankkaart is uitsluitend voor gebruik bij Lukoil en de bij Lukoil aangesloten merken zoals Maes OCTA+, Power en een deel van de Esso tankstations. Er zijn in België iets minder dan 200 Lukoil tankstations, met aangesloten partners betreft het totale beschikbare netwerk van de Lukoil tankkaart ongeveer 450 tankstations in de Benelux en 1.000 in de Benelux.

 

De Travelcard is een echte multimerken tankkaart, waardoor u naast Lukoil bij nog vele andere merken terecht kunt voor uw brandstoffen. Het aantal beschikbare tankstations in België is meer dan 2.000 en in de Benelux kunt u zelfs bij meer dan 6.000 tankstations tanken met de Travelcard tankkaart.

Korting op brandstof of goedkoop tanken bij tankstation Lukoil?

Omdat de Lukoil tankkaart uitsluitend door Lukoil wordt uitgegeven, zijn er mogelijkheden om kortingen te ontvangen op de adviesprijzen. De aangeboden kortingen zijn afhankelijk van uw brandstofvolume.

Bij de Travelcard werkt dit anders, aangezien u altijd afrekent tegen pompprijzen. Travelcard is namelijk zelf geen brandstofleverancier, maar uitsluitend de leverancier van de multimerken tankkaar. Dankzij het grote netwerk van Travelcard, rekent u altijd af tegen de meest voordelige pompprijzen. In de meeste gevallen is de pompprijs nog voordeliger dan de adviesprijs verminderd met de korting die Lukoil biedt. Travelcard is dé tankkaart waarmee u overal kunt tanken tegen de voordeligste brandstofprijzen.

Alle verschillen op een rij

Vergelijk in een overzicht de belangrijkste verschillen tussen de Lukoil tankkaart en de Travelcard. Voor beide kaarten is van toepassing dat deze zijn beveiligd met een pincode en dat het beheren van de tankkaarten via een online omgeving gaat.

 

Travelcard Lukoil*
Tankstations België +2.000 450
Tankstations Benelux +6.000 1.000
Tankstations Europa +55.000
Laadstations +200.000
Brandstofprijzen Pompprijs Adviesprijs – korting
Facturatie Maandelijks of wekelijks Twee wekelijks
Maandelijkse kosten Vanaf 3.95 Gratis

 

Zoals u kunt zien, zijn er grote verschillen in de beschikbaarheid van het aantal tankstations. U heeft met de Travelcard het gemak van een zeer groot netwerk aan tankstations om te tanken en een maandelijkse factuur. Travelcard vraagt voor het gebruik van de dienstverlening wel een maandelijkse bijdrage. De Travelcard is ook geschikt als laadpas. U bent hiermee direct voorbereid op de toekomst.

 

*Deze informatie is afkomstig van de Lukoil website

Wat is de beste tankkaart?

Wat voor uw bedrijf de beste tankkaart is, is geheel afhankelijk van uw wensen en in welke regio uw bedrijf of medewerkers zich bevinden. Wanneer u altijd tankt bij een Lukoil tankstation in de buurt kan de Lukoil kaart een goede oplossing zijn. Zit er geen Lukoil locatie in de buurt of komt door heel België of zelf Europa dan is een Travelcard wellicht een oplossing voor u. Wellicht wilt u nog meer tankkaarten vergelijken. Wij hebben voor ook de verschillen tussen de Gabriels tankkaart en de Texaco tankkaart inzichtelijk gemaakt. Heeft u liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Unieke voordelen van de Travelcard

 • Grootste netwerk van 250.000 locaties voor tanken en laden
 • Niet gebonden aan een merk
 • Duidelijke tarieven en prijzen
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Vragen over Travelcard


Wie is Travelcard?
Travelcard is van oorsprong een Nederlands bedrijf en levert al meer dan 30 jaar betaalkaarten voor zakelijk gebruik. Inmiddels maken meer dan 350.000 zakelijke rijders gebruik van de tankkaarten en laadpassen van Travelcard.
Hoe snel ontvang ik mijn tankkaart
Na ontvangst van uw bestelling versturen wij de Travelcard binnen twee werkdagen. Hoe rekening met een totale levertijd van ongeveer 4 werkdagen.
Vraagt Travelcard een borg?
Wij vragen geen standaard borg. Tijdens het aanvraag proces controleren wij uw gegevens en informeren u direct over de mogelijkheden voor uw organisatie.
Hoe is een tankkaart beveiligd
Tankkaarten van Travelcard zijn beveiligd met een PIN code. Deze mag u zelf kiezen, maar dit hoeft niet.

Ontdek ook de Travelcard app

 • Tankstations vinden
 • Brandstofprijzen bekijken
 • Beschikbare laadpalen vinden
 • Transacties bekijken
iOS Android