Tankkaart voor Esso tankstations

  • Tanken bij meer dan 5.500 Esso tankstations
  • Gemakkelijk btw recupereren
  • Voordelige brandstoffen tanken
  • Ook geschikt voor laden
Tankkaart aanvragen
Travelcard

De tankkaart voor Esso tankstations

Als ondernemer heeft u veel gemak bij het gebruik van een tankkaart. Met een tankkaart kunt u tanken en achteraf alle kosten op één factuur ontvangen. Wanneer u graag tankt bij Esso kunt u kiezen voor een Esso tankkaart, maar ook voor een multimerken tankkaart van Travelcard. Met deze multimerken tankkaart kunt u, net als met de Esso card, tanken bij Esso, maar ook bij vele andere merken tankstations. Er zijn nog diverse voordelen die geboden worden waarmee u van nog meer gemak kunt profiteren.

 

Altijd tanken bij een Esso tankstation in de buurt

In Europa zijn 6.100 Esso tankstations te vinden. Deze zijn niet uitsluitend toegankelijk met de Esso tankkaart. Er zijn diverse aanbieders, waaronder Travelcard, waar u bij een groot deel van alle Esso tankstations kunt tanken. Er is alleen een belangrijk verschil: met de Travelcard kunt u wellicht niet bij alle Esso tankstations tanken, maar wel bij een netwerk van meer dan 55.000 tankstations waaronder een groot aantal Esso locaties. U heeft daardoor nog veel meer locaties binnen handbereik waar u kunt tanken met een tankkaart.

Bekijk de Esso locaties met onze locator of app

Hoe werkt een tankkaart voor Esso?

Het is heel gemakkelijk om te tanken met een tankkaart voor Esso. Uiteraard tankt u zoals gebruikelijk uw voertuig. Bij het afrekenen biedt u de tankkaart aan bij de betaalterminal en kunt u met uw pincode veilig de brandstof afrekenen. Een belangrijk verschil tussen afrekenen met een tankkaart of een andere betaalmethode, is dat u bij het afrekenen kunt aangeven wat de kilometerstand van het voertuig is. Dit geeft u als voordeel dat u door te tanken met een tankkaart voor Esso direct een kilometeradministratie kunt bijhouden.
Van alle tankbeurten die zijn afgerekend met de Travelcard ontvangt u een factuur per maand, zelfs als u meerdere tankkaarten in gebruik heeft. Dit maakt de administratie overzichtelijk en gemakkelijk.

Tankkaart Esso aanvragen

Het aanvragen van een Tankaart voor Esso is veilig en snel. U kunt geheel online uw tankkaarten samenstellen. Nadat u alle stappen heeft doorlopen geeft u via uw eigen bank een machtiging registratie. Wanneer dit succesvol doorlopen is ontvangt u de card zonder kosten op uw bedrijfsadres en kunt u direct beginnen met tanken bij Esso of een van de vele andere aangesloten tankstations.

Esso-punten sparen

Ook wanneer u gebruikmaakt van een Travelcard om te tanken bij Esso, kunt u zonder problemen Esso-punten sparen. U kiest uiteraard zelf of u hier gebruik van wilt maken.

Brandstofkosten en kortingen

Door te tanken met een Travelcard voor Esso kunt u afrekenen tegen de geldende pompprijzen. U kunt kosten besparen door te tanken tegen de laagste prijzen bij u in de buurt. De Travelcard is ook geaccepteerd bij de voordelige Esso Express-tankstations. Hier ontvangt u de hoogst mogelijke kortingen bij Esso. Het is mogelijk dat u met een Esso card een korting zal ontvangen. Deze korting kan afhankelijk van afgenomen volumes. Informeer hiervoor bij Esso voor de voorwaarden.

Laden bij Esso

Esso werkt ook aan een netwerk met snelle laadstations. Het is goed om te weten dat u met de Travelcard bent voorbereid op deze ontwikkeling. U kunt namelijk bij alle laadstations in België laden én bij meer dan 90% van alle laadstations in heel Europa. Met de laadpas van Travelcard stapt u in de toekomst zonder moeite over op elektrisch rijden.

FAQ


Wat is de levertijd van een tankkaart voor Esso?
Na bestellen en eventueel tekenen van een digitale machtiging ontvangt u de Travelcard binnen enkele werkdagen.
Wat zijn de kosten van een tankkaart voor Esso?
Bekijk alle tarieven of stel direct in ons bestelsysteem uw kaart samen om de kosten te ontdekken.
Is de kaart ook voor particulieren?
De Travelcard is uitsluitend voor zakelijke gebruikers.
Hoe is de kaart beveiligd?
Elke Travelcard is beveiligd met en zelf gekozen pincode. In ons online beheersystem kunt u 24/7 kaarten bekijken, blokkeren en aanvragen. In uw persoonlijke app heeft u altijd een overzicht van de laatste 10 transacties.

Tankkaart aanvragen

U kunt geheel online gemakkelijk de tankaart aanvragen. Na het afronden van de aanvraag versturen wij de Travelcard binnen twee werkdagen.

Tankkaart aanvragen
Travelcard