Tankkaart voor G&V tankstations

  • Tanken bij 56 locaties G&V tankstations
  • Ook tanken bij andere merken
  • Voordelige pompprijzen
  • Ook geschikt voor laden
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Dé tankkaart voor G&V

Niet alleen KMO’s, maar ook zelfstandigen ervaren veel gemak dankzij het gebruik van een tankkaart. Met Travelcard kunt u bij meer dan 55.000 tankstations en 250.000 laadpunten tegen spotprijzen tanken en opladen. Travelcard biedt gemak voor medewerkers en ondernemers in de vorm van snelheid, eenvoudige administratie en moeiteloos opladen en tanken.

Hoeveel G&V tankstations zijn er in België?

G&V Energy Group runt 56 tankstations onder de eigen naam G&V. Een dertigtal tankstations zijn specifiek bedoeld voor vrachtwagens en liggen langs de belangrijkste invalswegen. Daarnaast liggen er nog drie trucksites, ofwel tankstations voor vrachtwagens, in de havens van Antwerpen, Zeebrugge & Gent. Met de overname van vele ESSO, Shell, Q8 en Total tankstations, is G&V uitgegroeid tot de nummer één onafhankelijke tankstations op de Belgische markt.

Bekijk alle locaties in onze locator

Een G&V tankkaart of een Travelcard?

G&V beschikt niet over haar eigen tankkaart, maar is aangesloten bij verschillende tankkaarten. Travelcard is de enige tankkaart waarbij alle tankstations die onder G&V Energy Group vallen aangesloten zijn, waardoor u gegarandeerd bij elk G&V tankstation gebruik kunt maken van Travelcard. Met Travelcard kunt u bij meer dan 2.000 tankstations in België en 55.000 tankstations in Europa tanken tegen pompprijzen.

 

Heeft u een elektrische auto? De Travelcard kun je niet alleen als tankkaart, maar ook als laadpas gebruiken! Ervaar het gemak van een laadnetwerk met meer dan 250.000 laadpunten in Europa, waaronder alle openbare laadpalen in België.

Tanken met Travelcard bij een G&V tankstation in de buurt

Met de Travelcard is het heel eenvoudig om te tanken bij alle G&V tankstations én alle tankstations die onder G&V Engery Group vallen. Nadat u getankt heeft, biedt u de Travelcard aan, geeft u uw kilometerstand door en rekent u met een persoonlijke pincode op een veilige manier af. Maandelijks ontvangt u van alle transacties een overzichtelijke factuur, zelfs als u meerdere Travelcards in uw bezit heeft.

Ook elektrisch laden met de Travelcard tankkaart!

Rijdt u elektrisch en wilt u nooit meer hoeven zoeken naar een geschikte laadpaal? Met de Travelcard tankkaart kunt niet alleen tanken, maar ook laden! Extra handig voor bestuurders van een hybride auto of een tijdelijke auto. De Travelcard laadpas kan bij meer dan 250.000 laadpunten in Europa gebruikt worden, inclusief alle openbare laadpalen in België. Met Travelcard ontvangt u een overzichtelijke factuur per laadpas, waardoor alle stroomkosten per voertuig verrekend kunnen worden.

Met onze handige Travelcard app heeft u altijd inzicht in alle laadpalen in Europa. U kunt de palen onder andere filteren op laadsnelheid, beschikbaarheid en prijs.