Tankkaart voor PMO tankstations

  • Voordelig tanken bij alle PMO tankstations
  • Ook geschikt om te laden
  • Tanken tegen pompprijzen
  • In heel Europa tanken en laden
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Travelcard als PMO tankkaart

Een tankkaart is de oplossing voor bedrijven en zelfstandigen die veel onderweg zijn, maar geen administratieve lasten willen hebben. Met een PMO tankkaart kunt u uitsluitend bij PMO tankstations tanken. De Travelcard is een echte multimerken tankkaart, waardoor u zowel bij PMO tankstations als nog vele andere merken tankstations kunt tanken!

 

Travelcard maakt het mogelijk om gemakkelijk brandstof af te rekenen zonder de administratieve lasten te dragen, aangezien u maandelijks een overzichtelijke factuur ontvangt. Elke Travelcard kan aan een persoon gekoppeld worden, waardoor u per persoon een overzichtelijk factuur ontvangt. Met deze factuur kunt u eenvoudig uw administratie bijhouden en de belasting op brandstofkosten terugvragen.

Hoeveel PMO tankstations zijn er in België?

PMO tankstations onderscheiden zich door de moderne technologieën en betaalmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige Travelcard. PMO beschikt over ongeveer 11 eigen tankstations met kwaliteitsbrandstoffen. De brandstof van PMO bevat extra additieven voor meer kilometers en lager brandstofverbruik. Reken je af met de Travelcard tankkaart? Dan tankt u voor ook nog eens voor de meest voordelige prijs! Travelcard kan niet alleen bij PMO tankstations gebruikt worden, maar bij meer dan 2.000 tankstations in België en ruim 55.000 tankstations in Europa.

Bekijk alle locaties in onze locator

Travelcard als laadpas

Rijdt u een elektrische of hybride auto? Travelcard kunt u als tankkaart én laadpas gebruiken. Met Travelcard kunt u bij meer dan 55.000 tankstations tanken en bij meer dan 250.000 laadpunten in Europa laden.

Door gebruik te maken van Travelcard ervaart u niet alleen een besparing in tijd, maar ook in kosten. Travelcard maakt het namelijk mogelijk om tegen pompprijzen te tanken. Vele andere aanbieders maken gebruik van lijstprijzen, welke in vrijwel alle gevallen hoger liggen dan pompprijzen.