Tankkaart

Wie een tankkaart van Travelcard heeft, kan tanken bij meer dan 6.000 tankstations in de Benelux. Reist u vaak buiten de Benelux kies dan voor onze tankkaart Europa met toegang tot meer dan 55.000 tankstations.

Travelcard

belgie

Tanken in België

Kies voor de Tankkaart België om in België te kunnen tanken bij meer dan 2.000 tankstations. Met onze tankkaart  tankt u tegen de pompprijzen en bespaart hiermee tot wel 10 cent per liter.

 

Van alle tanktransacties ontvangt u een verzamelfactuur. Makkelijk voor in de administratie. Hiermee kunt u direct alle betaalde btw terugvorderen. Tankt u in het buitenland dan krijgt u hiervan een aparte factuur. U ontvangt altijd maandelijks een verzamelfactuur voor de kosten voor het gebruik van de Travelcard.

Tankkaart Benelux

Komt u ook vaak in Nederland of Luxemburg? Of heeft u medewerkers die soms in deze landen komen? Kies dan voor de Benelux tankkaart. Deze tankkaart geeft toegang tot meer dan 6.000 tankstations waaronder alle tankstations in Nederland.

 

Dit is ook ideaal voor als u medewerkers heeft in een van deze landen. Het is niet meer nodig om bij verschillende aanbieders tankkaarten aan te vragen.

 

U ontvangt per land van transactie een verzamelfactuur. Hiermee kunt u de betaalde btw per land terugvorderen.

Benelux

tankkaart Europa

Tankkaart Europa

In Europa tanken bij meer dan 55.000 tankstations met onze Europese tankkaart. Hierdoor kunt u echt overal terecht.

 

Een bijkomend voordeel van de tankkaart Europa is dat er ook afgerekend kan worden voor tolwegen. Hierdoor heeft u alle kosten op een verzamelfactuur.

 

U ontvangt voor de Benelux landen een aparte factuur met btw opgaaf. Voor de overige Europese landen is dit helaas niet mogelijk.

 

Voor tanken in Europa maken wij gebruik van de diensten van DKV. Bij gebruik van de diensten van DKV worden kosten in rekening gebracht. Dit is een procentuele opslag op de transactie. In België gebruikt DKV lijstprijzen. De tankkaart Europa is voorzien van 2 magneetstrips. Binnen de Benelux adviseren wij zoveel mogelijk de Travelcard magneetstrip te gebruiken. Bekijk meer informatie over de DKV service fee

Hoe weet ik waar ik kan tanken met de Travelcard?

Travelcard heeft een groot netwerk van meer dan 55.000 aangesloten tankstations. Om tankstations in de buurt te vinden hebben wij een handige app beschikbaar. Hiermee ziet u niet alleen waar u kunt tanken maar ook wat de geschatte brandstofprijzen* zijn.

*Brandstofprijzen zijn alleen beschikbaar bij locaties in de Benelux.

Travelcard
Hoeveel tankstations in België accepteren de Travelcard?
In België accepteren c.a. 2.000 tankstations de Travelcard. Dit is de helft van het totale aantal tankstations in België.
Waarom moet ik betalen voor de tankkaart?
Travelcard is een merkonafhankelijke aanbieder van tankkaarten. Dat betekent dat wij zelf niet de leverancier zijn van de brandstof. Wij vragen daarom een maandelijkse bijdrage voor het gebruik van de Travelcard. Daar staat tegenover dat u bij een groot netwerk van tankstations kunt tanken en niet bij een bepaald merk. Wanneer u tankt op het netwerk van Travelcard zijn er geen toeslagen of lijstprijzen van toepassing. U rekent af tegen de pompprijzen.
Kan ik zelf een pincode kiezen?
Voor elke Travelcard kan zelf de pincode gekozen worden.
Wat is de levertijd van de tankkaart?
Na afronden van de bestelling verzenden wij de tankkaart binnen twee werkdagen. Hou er rekening mee dat deze twee dagen onderweg kan zijn.

Tankkaart aanvragen

Profiteer van het gemak van de Travelcard tankkaart.

Tankkaart aanvragen
Travelcard