Tankkaart

  • Tanken bij meer dan 2.000 tankstations in België
  • Tanken tegen pompprijzen
  • Tanken in de Benelux
  • Ideaal voor KMO en zelfstandigen
Aanvragen
Travelcard

Tanken in België

belgie

Met onze Tankkaart kunt u in België tanken bij meer dan 2.000 tankstations. Met onze tankkaart  tankt u tegen de pompprijzen en bespaart hiermee tot wel 10 cent per liter.

Van alle tanktransacties ontvangt u een verzamelfactuur. Makkelijk voor in de administratie. Hiermee kunt u direct alle betaalde btw terugvorderen. Tankt u in het buitenland dan krijgt u hiervan een aparte factuur. U ontvangt altijd maandelijks een verzamelfactuur voor de kosten voor het gebruik van de Travelcard.

Lees meer over de tankkaart België

Tankkaart Benelux

Komt u ook vaak in Nederland of Luxemburg? Of heeft u medewerkers die soms in deze landen komen? De Travelcard is een Benelux tankkaart en geeft toegang tot meer dan 6.000 tankstations in de Benelux waaronder alle tankstations in Nederland.

Dit is ook ideaal voor als u medewerkers heeft in een van deze landen. Het is niet meer nodig om bij verschillende aanbieders tankkaarten aan te vragen.

U ontvangt per land van transactie een verzamelfactuur. Hiermee kunt u de betaalde btw per land terugvorderen.

Benelux

Tanken in Europa

tankkaart Europa

U kunt de Tankkaart België upgraden naar een Tankkaart Europa. Met onze Europese tankkaart kunt u tanken bij meer dan 55.000 tankstations in Europa.

Een bijkomend voordeel van de tankkaart Europa is dat er ook afgerekend kan worden voor tolwegen. Hierdoor heeft u alle kosten op een verzamelfactuur.

U ontvangt voor de Benelux landen een aparte factuur met btw opgaaf. Voor de overige Europese landen is dit helaas niet mogelijk.

Voor tanken in Europa maken wij gebruik van de diensten van DKV. Bij gebruik van de diensten van DKV worden kosten in rekening gebracht. Dit is een procentuele opslag op de transactie. In België gebruikt DKV lijstprijzen. De tankkaart Europa is voorzien van 2 magneetstrips. Binnen de Benelux adviseren wij zoveel mogelijk de Travelcard magneetstrip te gebruiken. Bekijk meer informatie over de DKV service fee. 

Kies voor de meest complete tankkaart

Hoe weet ik waar ik kan tanken met de Travelcard?

Travelcard heeft een groot netwerk van meer dan 55.000 aangesloten tankstations. Om tankstations in de buurt te vinden hebben wij een handige app beschikbaar. Hiermee ziet u niet alleen waar u kunt tanken maar ook wat de geschatte brandstofprijzen* zijn.

*Brandstofprijzen zijn alleen beschikbaar bij locaties in de Benelux.

Travelcard
Hoeveel tankstations in België accepteren de Travelcard?
In België accepteren c.a. 2.000 tankstations de Travelcard. Dit is de helft van het totale aantal tankstations in België.
Kan ik kosten besparen met de Tankkaart?
Door te tanken met de tankkaart van Travelcard kunt u kosten besparen. Met de tankkaart kunt u afrekenen tegen pompprijzen. Bij vele andere aanbieders zijn lijstprijzen van toepassing. Deze zijn in vrijwel alle gevallen hoger dan de pompprijs. Door te tanken met de Travelcard tankkaart bespaart u tijd en kosten.
Kan ik zelf een pincode kiezen?
Voor elke Travelcard kan zelf de pincode gekozen worden.
Wat is de levertijd van de tankkaart?
Na afronden van de bestelling verzenden wij de tankkaart binnen twee werkdagen. Hou er rekening mee dat deze twee dagen onderweg kan zijn.

Tankkaart aanvragen

Profiteer van het gemak van de Travelcard tankkaart.

Tankkaart aanvragen
Travelcard