Tankkaart voor zakelijke rijders

  • Tanken bij meer dan 2.000 tankstations in België
  • Tanken tegen pompprijzen
  • Tanken in de Benelux
  • Ideaal voor kmo's en zelfstandigen
Aanvragen
Travelcard

Het gemak van een tankkaart

tankkaart_gemak

Een tankkaart voor bedrijven is onmisbaar. Het helpt u zakelijke brandstofkosten gemakkelijk af te rekenen. Met de Travelcard tankkaart ontvangt u elke maand een overzichtelijke factuur voor alle transacties. Met onze glasheldere factuur kunt u gemakkelijk alle btw recupereren. Met een tankkaart bespaart u tijd en kosten.

Tankkaart zelfstandige

Werkt u zelfstandig dan zult u profiteren van een tankkaart. Uw administratie is vereenvoudigd. Door te kiezen voor de Travelcard tankkaart voor zelfstandigen heeft u een tankkaart met vele mogelijkheden. U bent zelf beheerder van de kaart en kiest welke mogelijkheden u wenst te activeren. Groeit uw bedrijf dan groeien wij met u mee. Onze tankkaart is ook uitermate geschikt voor KMO’s.

tankkaart zelfstandigen

Tankkaart KMO

tankkaart voor bedrijven

Onze tankkaart is geschikt voor Kmo’s. Waar de zelfstandige zelf kiest waar de auto getankt wordt en waarde tankkaart geldig is wilt u dat als KMO zelf beheren. U kunt via ons online portaal elke KMO tankkaart afzonderlijk beheren. U combineert moeiteloos kaarten voor België of Europa en kan desgewenst ook laadpassen activeren. Zo heeft u voor elke medewerker de geschikte KMO tankkaart. Het is daarom ook niet nodig om bij verschillend aanbieden KMO tankkaarten aanvragen. Met Travelcard heeft u een totaal oplossing voor uw bedrijf.

Uiteraard heeft u altijd inzicht in transacties en actieve tankkaarten. Uw medewerkers zien via de Travelcard app welke mogelijkheden u heeft geactiveerd op de KMO tankkaart.

Kies voor de meest complete tankkaart

Tankkaart voor België of Europa

Wanneer u kiest voor de Tankkaarten van Travelcard kunt u altijd bij meer dan 2.000 tankstations in België en bij alle tankstations in Nederland tanken. Daarnaast kunt u kiezen voor de mogelijkheid om de Travelcard aan te passen naar een tankkaart Europa. U krijgt dan toegang tot meer dan 55.000 tankstations en kunt direct ook afrekenen voor tolwegen en vignetten. De Travelcard is een echte multimerken tankkaart waarmee u terecht kunt bij alle bekende merken zoals Gabriels, Esso, Shell en meer.

multimerken_tankaart

Hoe werkt een tankkaart?

faq_tankkaart

Met onze tankkaart tanken is zeer eenvoudig. Na het tanken rekent u de brandstof af door middel van de tankkaart. Om de betaling succesvol af te ronden, wordt u gevraagd naar een pincode en de huidige kilometerstand van uw voertuig. Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur met alle transacties. Heeft u meerdere tankkaarten in gebruik? Dan worden alle transacties van alle kaarten gezamenlijk gefactureerd. Op de factuur en onze online rapportage ziet u per tankkaart alle kosten.

Tank voordelig met onze app

Door slim te tanken met een tankkaart bespaart u kosten! Met onze zakelijke tankkaarten betaalt u gewoon de pompprijzen. De Travelcard app laat u zien waar u de goedkoopste brandstof kunt tanken. Uw voordeel is soms wel 15 cent per liter! In de app vindt u makkelijk alle tankstations met prijsinformatie. De app houdt ook de historie van alle transacties zodat u altijd inzicht heeft in uw kosten.

tankkaart app

Ontdek alle tankstations waar u kunt tanken

De veiligheid van een tankkaart

veiligheid_tankkaart

Laat een vragende zin ook als een vraag overkomen en stel deze als laatste, dit is namelijk makkelijk en blijft hangen: ‘Al uw tankkaarten zijn beveiligd met een door uzelf gekozen pincode. Daarnaast zijn de kaarten voorzien van bestedingslimieten, waardoor uw veiligheid gewaarborgd wordt. 

Bent u een kaart verloren? Dan kunt u deze tankkaart snel en eenvoudig online blokkeren en vervangen.

Klaar voor de toekomst

De Belgische regering wil dat vanaf 2026 alle nieuwe zakelijke auto’s elektrisch zijn. Met de Travelcard tankkaart bent u voorbereid op de toekomst, aangezien de Travelcard ook ingezet kan worden als laadpas. Hierdoor heeft u direct toegang tot meer dan 200.000 laadpunten in Europa, waaronder alle openbare laadpunten in België

verplicht elektrisch rijden

Hoe weet ik waar ik kan tanken met de Travelcard?

Travelcard heeft een groot netwerk van meer dan 55.000 aangesloten tankstations. Om tankstations in de buurt te vinden hebben wij een handige app beschikbaar. Hiermee ziet u niet alleen waar u kunt tanken maar ook wat de geschatte brandstofprijzen* zijn.

*Brandstofprijzen zijn alleen beschikbaar bij locaties in de Benelux.

Travelcard
Hoeveel tankstations in België accepteren de Travelcard?
In België accepteren op dit moment meer dan 2.000 tankstations de Travelcard. Dit is de helft van het totale aantal tankstations in België. In Nederland kunt u tanken bij alle meer dan 4.000 tankstations. Kiest u voor de Europese tankkaart dan heeft u toegang tot meer dan 55.000 tankstations in Europa.

Wist u dat Travelcard de eerste aanbieder is met een netwerk van meer dan 250.000 acceptatiepunten voor tanken en laden.
Kan ik zelf een pincode kiezen?
Voor elke Travelcard kan zelf de pincode gekozen worden. Dit is gemakkelijk en veilig. Wilt u liever niet zelf de pincode kiezen dan genereren wij een willekeurige code.
Kan ik kosten besparen met de Tankkaart?
Door te tanken met de tankkaart van Travelcard kunt u kosten besparen. Met de tankkaart kunt u afrekenen tegen pompprijzen. Bij vele andere aanbieders zijn lijstprijzen van toepassing. Deze zijn in vrijwel alle gevallen hoger dan de pompprijs. Door te tanken met de Travelcard tankkaart bespaart u tijd en kosten.
Wat is de levertijd van de tankkaart?
Na afronden van de bestelling verzenden wij de tankkaart binnen twee werkdagen. Hou er rekening mee dat deze twee dagen onderweg kan zijn.
Hoe vergelijk ik tankkaarten?
Of overweegt een tankkaart en wil graag tankkaarten vergelijken. Wij begrijpen dit en geven u graag tips waar u op kunt letten. Wij bieden u de mogelijkheid om de tankkaart samen te stellen naar uw behoefte. U kunt ook meerdere kaarten combineren zodat u voor elke medewerker de juiste kaart selecteert.
Wat is het limiet van mijn tankkaart?
Standaard is elke tankkaart voorzien van een limiet van €250,- per week. Aanvullend kunt u ook kiezen voor een limiet per dag en per maand. Tankt u grote hoeveelheden dan bespreken wij dit graag met u.
Wat zijn de kosten voor de tankkaart?
Wij bieden onze tankkaarten aan vanaf €3.95 per maand. Wij rekenen geen kosten voor transacties. U kunt de tankkaart uitbreiden met aanvullende diensten. Bekijk hiervoor ons complete tarieven overzicht.
Ontvang ik een korting op brandstof?
Merken tankkaarten adverteren vaak met korting op brandstof. In de praktijk is dit vaak een korting op een brandstof lijstprijs. Deze lijstprijzen zijn extra hoog waardoor uw korting in de praktijk vaak lager is dan verwacht. Wij werken niet met lijstprijzen maar berekenen u gewoon de pompprijzen door. Tankt u bij een voordelig tankstation dan profiteert u van de grootste korting.

Tankkaart aanvragen

Het aanvragen van een tankkaart is gemakkelijk. U kunt online uw bestelling plaatsen. Nadat wij u bestelling hebben ontvangen verzoeken wij u om een machtiging voor incasso af te geven via uw bank. Op deze manier zijn wij verzekerd van een geldige aanvragen en voorkomen wij misbruik. Wanneer de aanvraag voor zakelijke tankkaarten compleet is zullen wij de tankkaarten binnen twee werkdagen verzenden.

Tankkaart aanvragen
Travelcard