Tankkaart met vele voordelen

  • Tanken bij meer dan 2.000 tankstations in België
  • Tanken tegen pompprijzen
  • Ook geschikt voor Benelux of Europa
  • Ideaal voor kmo's en zelfstandigen
Aanvragen
Travelcard
 

Tankkaart: België en Europa

multimerken_tankaart

Met de tankkaart van Travelcard kunt u altijd bij meer dan 2.000 tankstations in België tanken. De Travelcard tankkaart is een echte multimerken tankkaart waarmee u terecht kunt bij alle bekende merken zoals Gabriels, Esso, Shell en nog veel meer. Naast de tankstations in België kunt u ook bij alle tankstations in Nederland tanken en ervoor kiezen om de tankkaart om te zetten naar een tankkaart voor heel Europa.

Het gemak van een tankkaart

Een tankkaart voor bedrijven is onmisbaar. Het helpt u zakelijke brandstofkosten gemakkelijk af te rekenen. Met de Travelcard tankkaart ontvangt u elke maand een overzichtelijke factuur voor alle transacties. Met onze glasheldere factuur kunt u gemakkelijk alle btw recupereren. Met een tankkaart bespaart u tijd en kosten.

tankkaart_gemak

Kies voor de meest complete tankkaart

 

Hoe werkt een tankkaart?

faq_tankkaart

Het tanken met een Travelcard tankkaart is zeer eenvoudig. Na het tanken rekent u de brandstof af met behulp van de tankkaart. Om de betaling te laten slagen, wordt er gevraagd naar een pincode en de huidige kilometerstand van uw huidige voertuig. Aan het einde van de maand ontvangt u een overzichtelijke factuur met alle transacties. Heeft u meerdere tankkaarten in gebruik? Dan worden de transacties van alle kaarten gezamenlijk gefactureerd. Op de factuur en de online rapportage ziet u per tankkaart alle kosten.

 

Vanaf 2026 wil de Belgische regering dat alle nieuwe zakelijke auto’s elektrisch zijn. Met de tankkaart van Travelcard bent u voorbereid op de toekomst. Onze tankkaart kan namelijk ook ingezet worden als laadpas, waardoor u direct toegang heeft tot alle openbare laadpunten in België en meer dan 300.000 laadpunten in Europa.

Ontdek alle tankstations waar u kunt tanken

De veiligheid van een tankkaart

Laat een vragende zin ook als een vraag overkomen en stel deze als laatste, dit is namelijk makkelijk en blijft hangen: ‘Al uw tankkaarten zijn beveiligd met een door uzelf gekozen pincode. Daarnaast zijn de kaarten voorzien van bestedingslimieten, waardoor uw veiligheid gewaarborgd wordt. 

Bent u een kaart verloren? Dan kunt u deze tankkaart snel en eenvoudig online blokkeren en vervangen.

veiligheid_tankkaart

Tankkaart aanvragen

Het aanvragen van een tankkaart is erg eenvoudig. U kunt online uw bestelling plaatsen en zodra wij deze hebben ontvangen, verzoeken wij u om een machtiging voor incasso af te geven via uw bank. Op deze manier zijn wij verzekerd van een geldige aanvraag en voorkomen wij misbruik. Wanneer de aanvraag voor zakelijke tankkaarten compleet is, zullen wij de tankkaarten binnen twee werkdagen verzenden

Tankkaart aanvragen
Travelcard

Heeft u nog vragen over onze tankkaart?

Bekijk de meest gestelde vragen over onze tankkaart. Staat uw vraag er niet tussen neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag over alle mogelijkheden van de Travelcard tankkaart.

Travelcard
Hoeveel tankstations in België accepteren de Travelcard?
In België accepteren op dit moment meer dan 2.000 tankstations de Travelcard. Dit is de helft van het totale aantal tankstations in België. In Nederland kunt u tanken bij alle meer dan 4.000 tankstations. Kiest u voor de Europese tankkaart dan heeft u toegang tot meer dan 55.000 tankstations in Europa.

Wist u dat Travelcard de eerste aanbieder is met een netwerk van meer dan 250.000 acceptatiepunten voor tanken en laden.
Kan ik zelf een pincode kiezen?
Voor elke Travelcard kan zelf de pincode gekozen worden. Dit is gemakkelijk en veilig. Wilt u liever niet zelf de pincode kiezen dan genereren wij een willekeurige code.
Kan ik kosten besparen met de Tankkaart?
Door te tanken met de tankkaart van Travelcard kunt u kosten besparen. Met de tankkaart kunt u afrekenen tegen pompprijzen. Bij vele andere aanbieders zijn lijstprijzen van toepassing. Deze zijn in vrijwel alle gevallen hoger dan de pompprijs. Door te tanken met de Travelcard tankkaart bespaart u tijd en kosten.
Wat is de levertijd van de tankkaart?
Na afronden van de bestelling verzenden wij de tankkaart binnen twee werkdagen. Hou er rekening mee dat deze twee dagen onderweg kan zijn.
Hoe vergelijk ik tankkaarten?
Of overweegt een tankkaart en wil graag tankkaarten vergelijken. Wij begrijpen dit en geven u graag tips waar u op kunt letten. Wij bieden u de mogelijkheid om de tankkaart samen te stellen naar uw behoefte. U kunt ook meerdere kaarten combineren zodat u voor elke medewerker de juiste kaart selecteert.
Wat is het limiet van mijn tankkaart?
Standaard is elke tankkaart voorzien van een limiet van €250,- per week. Aanvullend kunt u ook kiezen voor een limiet per dag en per maand. Tankt u grote hoeveelheden dan bespreken wij dit graag met u.
Wat zijn de kosten voor de tankkaart?
Wij bieden onze tankkaarten aan vanaf €3.95 per maand. Wij rekenen geen kosten voor transacties. U kunt de tankkaart uitbreiden met aanvullende diensten. Bekijk hiervoor ons complete tarieven overzicht.
Ontvang ik een korting op brandstof?
Merken tankkaarten adverteren vaak met korting op brandstof. In de praktijk is dit vaak een korting op een brandstof lijstprijs. Deze lijstprijzen zijn extra hoog waardoor uw korting in de praktijk vaak lager is dan verwacht. Wij werken niet met lijstprijzen maar berekenen u gewoon de pompprijzen door. Tankt u bij een voordelig tankstation dan profiteert u van de grootste korting.

Vraag direct uw tankkaart aan