Tankkaart België

  • Meer dan 2.000 tankstations in België
  • Voordeliger tanken
  • Maandelijkse factuur
  • Ook geschikt voor elektrische wagens
Tankkaart België aanvragen
Travelcard

Wanneer u zakelijke kilometers rijdt in België is een tankkaart een uitkomst. U kunt door het gehele land tanken bij een groot aantal tankstations. Dit is voor u gemakkelijk want u kunt altijd goedkoop tanken bij een tankstation in de buurt en ontvangt aan het einde van de maand een duidelijke factuur.

Voor wie is de tankkaart België geschikt?

De tankkaart België van Travelcard is geschikt voor het KMO en voor zelfstandigen. Rijdt u of uw medewerkers zakelijke kilometers dan kunt u profiteren van een tankkaart voor België.

tankkaart voor bedrijven

belgie

Tanken door heel België

Met de tankkaart België heeft u toegang tot meer dan 2.000 brandstofstations in België. Dit is een mix van diverse merken tankstations waardoor u het voordeel heeft van een echte multimerken tankkaart. U kunt onder andere tanken bij Pollet, Maes, Gabriels, Shell, Esso en Texaco.

Bekijk alle locaties in onze locator of app

Kan ik ook buiten België tanken?

Onze tankkaart is niet alleen geschikt voor België maar voor de gehele Benelux. In Nederland zijn zelfs alle tankstations beschikbaar. Wanneer u in een Nederland of Luxemburg tankt ontvangt u een aparte factuur met BTW-specificatie. Zo kunt met de Benelux tankkaart voordelig tanken.

Indien u of een van uw medewerkers ook in andere Europese landen wilt tanken dan kunt u kiezen voor onze tankkaart Europa. Deze geeft toegang tot meer dan 55.000 tankstations.

Benelux

laden

Ook voor uw elektrische wagens

Heeft u of overweegt u voor uw bedrijf ook elektrische wagens aan te schaffen? Onze kaarten zijn ook geschikt als laadkaart elektrische auto. U kiest zelf om deze mogelijkheid toe te voegen aan de kaart. Travelcard heeft het grootste netwerk van tankstations en laadpunten in Europa. U kunt bij meer dan 200.000 laadpunten uw elektrische wagen van stroom voorzien.

Wie is Travelcard?

Travelcard is al meer dan 30 jaar een leverancier van tankkaarten. Wij zijn van oorsprong een Nederlands bedrijf. Wij streven naar een zo groot mogelijk netwerk voor tanken, laden en overige diensten en maken dit sinds kort ook beschikbaar voor zakelijke rijders in België.

Travelcard

Hoe werkt een tankkaart België aanvragen?

Wij hebben het aanvragen van de tankkaart België heel gemakkelijk gemaakt. Via ons online bestelsysteem kunt u de tankkaarten voor uw bedrijf samenstellen en direct bestellen. Online bestellen is gemakkelijk en veilig. Tijdens het bestellen geeft u via een beveiligde verbinding een machtiging en wij versturen de tankkaarten uitsluitend naar uw bedrijfsadres. U kunt voor elke tankkaart zelf een pincode kiezen die alleen bij u bekend is. Zo voorkomen wij samen misbruik van de tankkaarten.

tankkaart aanvragen

Kies voor het gemak van een tankkaart