Tankkaart België

  • Meer dan 2.000 tankstations in België
  • Voordeliger tanken
  • Maandelijkse factuur
  • Ook geschikt voor elektrische wagens
Tankkaart België aanvragen
Travelcard

Wanneer je zakelijke kilometers rijdt in België is een tankkaart een uitkomst. Je kan door het gehele land tanken bij een groot aantal tankstations. Dit is voor je gemakkelijk want je kan altijd goedkoop tanken bij een tankstation in de buurt en ontvangt aan het einde van de maand een duidelijke factuur.

Voor wie is de tankkaart België geschikt?

De tankkaart België van Travelcard is geschikt voor het KMO en voor zelfstandigen. Rijdt je of rijden jouw medewerkers zakelijke kilometers dan kan je profiteren van een tankkaart voor België.

tankkaart voor bedrijven

belgie

Tanken door heel België

Met de tankkaart België krijg je toegang tot meer dan 2.000 brandstofstations in België. Dit is een mix van diverse merken tankstations waardoor je het voordeel heeft van een echte multimerken tankkaart. Je kan onder andere tanken bij Pollet, Maes, Gabriels, Shell, Esso en Texaco.

Bekijk alle locaties in onze locator of app

Kan ik ook buiten België tanken?

Onze tankkaart is niet alleen geschikt voor België maar voor de gehele Benelux. In Nederland zijn zelfs alle tankstations beschikbaar. Wanneer je in een Nederland of Luxemburg tankt ontvangt je een aparte factuur met btw-specificatie. Zo kan met de Benelux tankkaart voordelig tanken.

 

Indien je of een van jouw medewerkers ook in andere Europese landen wilt tanken dan kan je kiezen voor onze tankkaart Europa. Deze geeft toegang tot meer dan 55.000 tankstations.

Benelux

laden

Ook voor uw elektrische wagens

Heb je of overweeg je voor jouw bedrijf ook elektrische wagens aan te schaffen? Onze kaarten zijn ook geschikt als laadkaart elektrische auto. Je kiest zelf om deze mogelijkheid toe te voegen aan de kaart. Travelcard heeft het grootste netwerk van tankstations en laadpunten in Europa. Je kan bij meer dan 700.000 laadpunten jouw elektrische wagen van stroom voorzien.

Wie is Travelcard?

Travelcard is al meer dan 30 jaar een leverancier van tankkaarten. Wij zijn van oorsprong een Nederlands bedrijf. Wij streven naar een zo groot mogelijk netwerk voor tanken, laden en overige diensten en maken dit sinds kort ook beschikbaar voor zakelijke rijders in België.

Travelcard

Hoe werkt een tankkaart België aanvragen?

Wij hebben het aanvragen van de tankkaart België heel gemakkelijk gemaakt. Via ons online bestelsysteem kan je de tankkaarten voor uw bedrijf samenstellen en direct bestellen. Online bestellen is gemakkelijk en veilig. Tijdens het bestellen geef je via een beveiligde verbinding een machtiging en wij versturen de tankkaarten uitsluitend naar jouw bedrijfsadres. Je kan voor elke tankkaart zelf een pincode kiezen die alleen bij jou bekend is. Zo voorkomen wij samen misbruik van de tankkaarten.

tankkaart aanvragen

Kies voor het gemak van een tankkaart