De ideale kaart voor elke zelfstandige

  • Tanken in de Benelux of Europa
  • Laden in Europa
  • Handige verzamelfactuur
  • Goedkoop tanken
Aanvragen
Travelcard

Nooit meer een bonnetje bewaren

Kies ook voor de Travelcard voor tanken of laden. Met de Travelcard is uw administratie een stuk efficiënter en bespaart u tijd en kosten. Onze facturen geven u de mogelijkheid om de betaalde belasting direct terug te vorderen, ook voor transacties in het buitenland!

Travelcard

pompprijzen

Bespaar tot wel €200 op brandstof

Door te tanken met de tankkaart voor zelfstandigen van Travelcard kunt u flink op kosten besparen. U rekent binnen de Benelux altijd af tegen pompprijzen. Hiermee bespaart u veel kosten vergeleken met andere tankkaarten waarbij hoge lijstprijzen geen uitzondering zijn. 

U kunt ook gebruik maken van onze app om de dichtsbijzijnde of goedkoopste tankstations te vinden.

Ook voor de elektrische auto

De Travelcard laadkaart voor zelfstandigen is onmisbaar als u een elektrische auto heeft. Travelcard heeft namelijk één van de grootste netwerken van openbare laadpunten waar u uwelektrische wagen kunt opladen. Overal in de Benelux en bij meer dan 150.000 laadpunten in Europa de elektrische auto opladen. Het is niet meer nodig om verschillende laadkaarten te gebruiken.

Waarom een tankkaart voor zelfstandigen?

Als zelfstandige is het heel praktisch om een tankkaart te hebben. Alle transacties die u doet met de tankkaart of laadkaart worden achteraf via een verzamelfactuur gefactureerd. De Travelcard maakt het u gemakkelijk. Snel aangevraagd, een eenvoudige maar gebruiksvriendelijke beheeromgeving en een overzichtelijke verzamelfactuur. Maakt u gebruik van een online boekhoudpakket dan kan de facturatie vlot aan het boekhoudpakket gekoppeld worden.

Travelcard
Is een tankkaart voor zelfstandigen verplicht?
Een tankkaart is niet verplicht. Wel zorgt een tankkaart ervoor dat alle transacties op uw bedrijfsnaam gefactureerd worden. Met deze factuur kunt u gegarandeerd de belasting terugvragen.
Is een laadkaart voor zelfstandigen verplicht?
Laden zonder laadkaart is erg moeilijk. Bij laadpunten kunt u uitsluitend met een laadkaart betalen. Door een laadkaart te kiezen met een groot netwerk aan laadpunten heeft u slechts één laadkaart nodig. Met de verzamelfactuur kunt u sowieso de belasting terugvragen van transacties in België en Nederland.
Kan de factuur automatisch verwerkt worden?
Wanneer u een boekhoudpakket heeft dat pdf facturen kan verwerken is dit mogelijk. Wij kunnen de facturen direct bij uw boekhoudpakket aanbieden.
Heb ik een zakelijke rekening nodig om een aanvraag te doen?
Wanneer u een zakelijke rekening heeft kunt u een zakelijk mandaat tekenen. Indien dit niet mogelijk is dan geven wij u de mogelijkheid om naast een core incasso een digitaal contract te laten tekenen. Op deze manier bieden wiju de optie om de Travelcard aanvragen zonder zakelijke rekening.

Travelcard aanvragen