Voordelig tanken bij Shell tankstations

  • Tanken én laden bij Shell
  • Ideaal voor KMO en zelfstandigen
  • Handige app
  • Geschikt voor heel Europa
Tankkaart aanvragen
Travelcard

De tankkaart voor Shell pompen

Met de steeds verder stijgende pompprijzen wordt tanken steeds duurder. Travelcard helpt u bij het besparen op brandstofkosten, aangezien u met Travelcard kunt tanken tegen pompprijzen. Travelcard is een multimerken tankkaart en biedt u de vrijheid om te tanken waar u zelf wilt, ongeacht of dit nu het dichtstbijzijnde of goedkoopste tankstation is.

 

Met een tankkaart kunt u gemakkelijk alle soorten brandstof afrekenen en ontvangt u maandelijks een overzichtelijke factuur. Met behulp van de factuur kan de administratie eenvoudig verwerkt worden en de belasting op de brandstof teruggevraagd worden. Travelcard is geschikt voor zowel zelfstandigen als KMO’s.

Hoeveel Shell benzinestations zijn er in België?

In België alleen al zijn er ruim 270 Shell tankstations te vinden. In Europa beschikt Shell over ruim 38.000 tankstations. De Shell pompstations zijn niet alleen toegankelijk met een Shell Card, maar ook met een tankkaart van Travelcard. Travelcard is een multimerken tankkaart, waardoor je bij een netwerk van ruim 55.000 tankstations kunt tanken.

Bekijk alle locaties in onze locator

Tanken bij een Shell tankstation in de buurt

Travelcard is één van de beste laadpassen voor elektrische wagens. Met Travelcard is het namelijk niet meer nodig om meerdere laadkaarten aan te vragen, want de laadpas van Travelcard maakt het mogelijk dat u bij meer dan 250.000 laadpunten in Europa kunt tanken. Zo kunt u niet alleen gebruik maken van Shell laadpunten, maar van alle openbare laadpunten in België, Luxemburg en Nederland!

 

Met Travelcard bent u zeker van een compleet en uitgebreid netwerk van laadpalen. Uiteraard kunnen uw eigen laadpunten thuis en op kantoor ook gekoppeld worden aan uw Travelcard laadpas. Maandelijks ontvangt u een overzichtelijke factuur per gebruiker. De facturatie loopt volledig via Travelcard, waardoor u achteraf geen kosten hoeft te declareren.

Een Shell laadpas of Travelcard?

Omdat elektrische auto’s steeds populairder worden en Shell een leidende rol wil spelen in de energietransitie, biedt Shell ook oplossingen voor laden onderweg. Met de Shell Card voor elektrisch laden kunt u uitsluitend bij alle Shell laadpunten uw auto opladen.

 

In tegenstelling tot de Shell Card is de Travelcard een echt multimerken laadkaart. Dit betekent dat Travelcard de mogelijkheid biedt om naast de laadpunten van Shell, uw auto op te laden bij alle openbare laadpunten in België en meer dan 250.000 laadpunten in Europa.