Travelcard

Goedkoop tanken

Tanken is al duur genoeg! Travelcard helpt je daarom graag te besparen. Daarom kan je met Travelcard in de Benelux tanken voor pompprijzen. Wij rekenen geen toeslagen aan en werken niet met lijstprijzen. Hierdoor heb je ten allen tijde de controle over jouw kosten.

Tankkaart aanvragen

Bespaar tot wel €200 per jaar!

Wij zien dat onbemande tankstations vaak 10 tot 15 cent goedkoper zijn dan de adviesprijzen en lijstprijzen. Door te tanken met Travelcard kan je tot wel €200 per jaar besparen vergeleken met andere tankkaartaanbieders.

Wij helpen je de meest voordelige tankstations te vinden! Door gebruik te maken van de Travelcard app kan je op voorhand zien wat de prijzen zijn bij de tankstations.

Travelcard

Hoe kennen wij de brandstofprijzen?

Bij elke transactie die plaatsvindt met de Travelcard onthouden wij de literprijzen. Dagelijks berekenen wij de gemiddelde prijs per locatie en brandstofsoort over de afgelopen 7 dagen. Deze informatie is zichtbaar in de Travelcard app.  Hierdoor kan je goed inschatten waar je op dat moment het goedkoopste kunt tanken.

In Nederland hebben we al meer dan 350.000 gebruikers van de Travelcard. Ook deze gebruikers kunnen tanken in België. Hoe meer mensen de Travelcard gebruiken, hoe meer data we hebben en hoe nauwkeuriger de brandstofprijzen in onze app zullen zijn.

De Travelcard app helpt je besparen

  • Laden bij 89% van de Europese laadpunten via de app
  • Zoek tankstations in de buurt
  • Filter op beschikbaarheid of laadsnelheid
  • Stuur het adres door naar de navigatie

Begin ook met besparen