TAnken bij Avia met een tankkaart

  • Tanken bij Avia tankstations
  • Ook tanken bij andere merken
  • Ook geschikt voor laden
  • Maandelijkse factuur
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Tankkaart voor Avia tankstations

Wilt u graag tanken bij Avia met een tankkaart? Bekijk dan ook de mogelijkheden van de Travelcard. De Travelcard is een echte multimerken tankkaart voor België.

Avia tankkaart of een Travelcard?

Bent u op zoek naar een tankkaart en wilt u tanken bij Avia tankstations? U kunt kiezen voor een Avia tankkaart of voor de Travelcard. Door de mogelijkheden van de verschillende tankkaarten te vergelijken kunt u gemakkelijker een keuze maken voor een tankkaart.

Wat is het verschil tussen een Avia tankkaart en een Travelcard?

Een Avia tankkaart is een tankpas die specifiek voor de tankstations van Avia en aangesloten partners is. Met een Avia tankkaart kunt u tanken bij Avia, Power, Gabriëls en Octa plus. Het eigen netwerk van Avia betreft ongeveer 75 tankstations in België.
De Travelcard is niet verbonden aan een van de oliemaatschappijen en heeft een eigen netwerk van meer dan 2.000 tankstations in België en meer dan 6.000 tankstations in de Benelux. U bent vrij om te tanken bij vele merken zoals Avia, Pollet, Texaco en Lukoil

Tankkaart aanvragen
Travelcard

Waarom een tankkaart?

Met een tankkaart kunnen professionele rijders gemakkelijk en veilig brandstoffen afrekenen. Van alle transacties ontvangt u een factuur. Hierdoor is uw administratie gemakkelijk en kunt u kosten besparen.

Hoe vaak ontvang ik een factuur?

Het kan per tankkaart verschillen hoe vaak u een factuur ontvangt. Met de tankkaart van Avia ontvangt u elke maand een factuur. Met de Travelcard kunt u kiezen of dit wekelijks of maandelijks moet zijn.

Wat zijn de kosten van een tankkaart?

De  Travelcard heeft een maandelijks tarief van euro vanaf 3,95. De kosten van de Avia tankkaart zijn niet van tevoren bekend. Mogelijk is dit afhankelijk van uw condities zoals het aantal voertuigen en brandstofafname.

Wanneer u tankt met de Travelcard rekent u altijd dezelfde prijs af als wat staat weergegeven bij het tankstation. Kiest u voor een Avia tankkaart dan kunnen hier afwijkende voorwaarden zijn. Varianten die door merken tankkaarten regelmatig worden toegepast zijn: een vaste lijstprijs, een lijstprijs eventueel met korting of een pompprijs. Afhankelijk van uw maandelijkse brandstofafname kunnen hierin verschillen zijn. Uiteraard kunnen wij deze niet voor u inschatten en verwijzen wij u voor specifieke vragen door naar Avia

De Travelcard heeft unieke voordelen

Is het voor u gemakkelijk dat er bij veel tankstations in België of Europa getankt kan worden? Of heeft u zowel voertuigen op brandstoffen als elektrische wagens in uw vloot? De Travelcard geeft u de mogelijkheid om met een brandstofpas te tanken en te laden door heel Europa. U kiest zelf wat voor u situatie wenselijk is.

Wilt u advies over tankkaarten neem dan contact met ons op.

Tankkaart aanvragen
Travelcard

Veel gestelde vragen


Voor wie is een tankaart geschikt?
Voor elke zakelijke rijder.
Hoe beheer ik tankkaarten?
Via ons online portaal kunt u alle tankkaarten beheren.
Hoe kan ik tankkaarten aanvragen?
Dit gaat gemakkelijk via deze website. U kunt zelf u kaarten samenstellen en online aanvragen

Kies voor de tankkaart met het grootste netwerk

Meer dan 55.000 beschikbare tankstations in Europa.

Tankkaart aanvragen
Travelcard