Tankkaart voor Avia tankstations

  • Tanken bij Avia tankstations
  • Ook tanken bij andere merken
  • Ook geschikt voor laden
  • Maandelijkse factuur
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Tankkaart voor Avia tankstations

Wilt u graag tanken bij Avia met een tankkaart? Bekijk dan ook de mogelijkheden van de Travelcard. De Travelcard is een echte multimerken tankkaart voor België.

 

Avia tankkaart of een Travelcard?

Bent u op zoek naar een tankkaart en wilt u tanken bij Avia tankstations? U kunt kiezen voor een Avia tankkaart of voor de Travelcard. Door de mogelijkheden van de verschillende tankkaarten te vergelijken kunt u gemakkelijker een keuze maken voor een tankkaart.

Wat is het verschil tussen een Avia tankkaart en een Travelcard?

Een Avia tankkaart is een tankpas die specifiek voor de tankstations van Avia en aangesloten partners is. Met een Avia tankkaart kunt u tanken bij Avia, Power, Gabriëls en Octa plus. Het eigen netwerk van Avia betreft ongeveer 75 tankstations in België.

De Travelcard is niet verbonden aan een van de oliemaatschappijen en heeft een eigen netwerk van meer dan 2.000 tankstations in België en meer dan 6.000 tankstations in de Benelux. U bent vrij om te tanken bij vele merken zoals Avia, Pollet, Texaco en Lukoil.

Hoe zit het met brandstofkosten?

Met een Travelcard tankkaart kunt u tanken tegen pompprijzen, dit zijn de meest voordelige brandstofprijzen. Naast de voordelige prijzen, is er nog een ander belangrijk verschil. Veel merken tankkaarten, zoals de Avia tankkaart, geven u een korting op de officiële prijs. Maar de officiële prijs is vrijwel altijd hoger dan de prijzen aan de pomp. Hierdoor is het geen garantie dat u met traditionele tankkaarten gegarandeerd bent van de voordeligste brandstofprijzen.

Beschikbare Avia tankstations in de buurt

Wanneer u kiest voor een merken tankkaart, zoals de tankkaart van Avia, dan kunt u vanzelfsprekend niet overal tanken. Avia heeft een ruim aantal tankstations in België, maar is niet in het gehele land vertegenwoordigd. Om de beschikbaarheid van tankstations te verbeteren, werkt Avia samen met Lukoil en Power. U kunt met de Avia tankkaart ook bij deze stations tanken. Echter, in het zuidelijke deel van België zijn slechts enkele tankstations beschikbaar met de Avia tankkaart. Met een Travelcard kunt u door geheel België tanken bij een groot aantal verschillende merken. Het aantal beschikbare tankstations is dus veel groter. Dit is vooral prettig als u of uw medewerkers door heel België rijden. De Travelcard geeft toegang tot ongeveer 2.000 tankstations in België, terwijl dit bij de Avia tankkaart naar schatting 500 tankstations zijn. U kunt in onze locator exact zien welke tankstations per merk toegankelijk zijn en daarmee direct vergelijken met het aantal beschikbare locaties van de Avia tankkaart. Voor een volledig vergelijk kunt u uiteraard ook het locatie overzicht van Avia zelf bekijken.

Waarom een tankkaart?

Met een tankkaart kunnen professionele rijders gemakkelijk en veilig brandstoffen afrekenen. Van alle transacties ontvangt u een factuur. Hierdoor is uw administratie gemakkelijk en kunt u kosten besparen. Een tankkaart is beschikbaar voor zelfstandigen en KMO’s.

Hoe vaak ontvang ik een factuur?

Het kan per tankkaart verschillen hoe vaak u een factuur ontvangt. Met de tankkaart van Avia ontvangt u elke maand een factuur. Met de Travelcard kunt u kiezen of dit wekelijks of maandelijks moet zijn.

Wat zijn de kosten van een tankkaart?

De  Travelcard heeft een maandelijks tarief van euro vanaf 3,95. De kosten van de Avia tankkaart zijn niet van tevoren bekend. Mogelijk is dit afhankelijk van verschillende condities, zoals het aantal voertuigen en brandstofafname.

Wanneer u tankt met de Travelcard rekent u altijd de prijs af die staat weergegeven bij het tankstation. Kiest u voor een Avia tankkaart dan kunnen hier afwijkende voorwaarden zijn. Varianten die door merken tankkaarten regelmatig worden toegepast zijn: een vaste lijstprijs, een lijstprijs eventueel met korting of een pompprijs. Afhankelijk van uw maandelijkse brandstofafname kunnen hierin verschillen zijn. Uiteraard kunnen wij deze niet voor u inschatten en verwijzen wij u voor specifieke vragen door naar Avia

Wat is de beste tankkaart?

Er is niet een eenduidig antwoord te geven op de vraag wat nu beste tankkaart is, aangezien dit geheel afhankelijk is van uw wensen. In dit artikel hebben wij geprobeerd om de belangrijkste verschillen tussen een Travelcard een Avia tankkaart toe te lichten. Wij hopen dat u op basis hiervan een betere afweging kunt maken welke tankkaart het meest geschikt is voor uw onderneming.

Gaat u ook elektrisch rijden?

Vanaf 2026 dienen alle nieuwe zakelijk aangeschafte voertuigen elektrisch te zijn. De Travelcard is ook geschikt als laadpas en biedt u de mogelijkheid om door heel Europa bij 250.000 laadpunten te laden.

De Travelcard heeft unieke voordelen

Is het voor u gemakkelijk dat er bij veel tankstations in België of Europa getankt kan worden? Of heeft u zowel voertuigen op brandstoffen als elektrische wagens in uw vloot? De Travelcard geeft u de mogelijkheid om met één brandstofpas te tanken en te laden door heel Europa. U kiest zelf wat voor u situatie wenselijk is.

Wilt u advies over tankkaarten neem dan contact met ons op.

Tankkaart aanvragen
Travelcard

Veel gestelde vragen


Voor wie is een tankaart geschikt?
Voor elke zakelijke rijder.
Hoe is een tankkaart beveiligd
Een tankkaart is altijd voorzien van een PIN-cdoe. Bij Travelcard mag u deze zelf kiezen.
Hoe beheer ik tankkaarten?
Via ons online portaal kunt u alle tankkaarten beheren.
Hoe kan ik tankkaarten aanvragen?
Dit gaat gemakkelijk via deze website. U kunt zelf u kaarten samenstellen en online aanvragen

Kies voor de tankkaart met het grootste netwerk

Meer dan 55.000 beschikbare tankstations in Europa.

Tankkaart aanvragen
Travelcard