Tankkaart vergelijken

Bent u zich aan het oriënteren voor een tankkaart? Dan is het logisch dat u best wat tijd spendeert aan het vergelijken van de verschillende tankkaarten op de markt. Wij geven u graag een aantal tips en tricks waarmee u rekening kunt houden bij het vergelijken van tankkaarten voor uw bedrijf.

Korting op brandstof, hoe zit dat?

Bij merkgebonden tankkaarten gelden met enige regelmaat kortingen op brandstofprijzen. Let wel op dat bij een korting gesproken kan worden over de (eigen) lijstprijs. En de eigen lijstprijs is doorgaans veel hoger dan de werkelijke prijs bij het tankstation. Hierdoor lijkt de korting dus soms hoger dan deze in werkelijkheid eigenlijk is. Bij een Travelcard tankkaart worden nooit aanvullende kortingen toegekend. Er zijn namelijk duizenden tankstations die 10 tot 15 cent korting aan de pomp geven. Dat wil zeggen dat zij 10 tot 15 cent goedkoper zijn dan de lijstprijs. Neem dit gegeven zeker mee in uw vergelijkende analyse van tankkaarten.

Vergelijken op kosten van een tankkaart

Er kunnen kostenverschillen zijn tussen diverse tankkaarten. Vooral tussen merkgebonden en universele tankkaarten kunnen de verschillen duidelijk merkbaar zijn. Dit komt uiteraard omdat u bij de keuze voor een merkgebonden tankkaart de brandstof ook bij deze aanbieder zal afnemen. Bij een universele tankkaart is de aanbieder geen brandstofleverancier. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor de tankkaart hoger uit kunnen vallen. U krijgt daar wel weer extra’s voor in de plaats zoals het overal kunnen tanken en de aanvullende diensten. Bij uw tankkaartvergelijking is het daarom van belang om duidelijk voorop te stellen wat uw behoeften en verwachtingen zijn met betrekking tot een tankkaart en de mogelijkheden.

Bekijk onze transparante tankkaart kosten.

 

Wist u dat de Travelcard ook te gebruiken is als een laadpas?

tankkaarten vergelijken

Bestel ook een Travelcard