De alles-in-1 laadkaart

  • Overal laden in België
  • meer dan 700.000 laadpunten in Europa
  • Handige app
  • Ideaal voor KMO en zelfstandigen
  • Ook tanken wanneer nodig
Aanvragen
Travelcard
 

tankkaart Europa

Laden in Europa bij meer dan 700.000 laadpunten

Of je nu volledig elektrisch rijdt of hybride, met de laadpas van Travelcard heb je een alles-in-1 oplossing in je zak. Met de laadpas kan je terecht bij het grootste Belgische en Europese netwerk.

 

Mocht je een keer een leenauto hebben of moeten tanken, dan kan je dat ook afnemen met de pas! Zo ben je gegarandeerd van een complete oplossing, in welke situatie je ook zit.

Laden bij een privé laadpaal

De laadkaart voor elektrische auto’s kan je uiteraard ook gebruiken aan eigen laadpunten, zowel thuis als op kantoor. Dit kan door het unieke nummer van de laadkaart te registreren bij de aanbieder van jouw laadpunt.

 

Indien het laadpunt dit ondersteunt kunnen de stroomkosten ook meteen verrekend worden. Hierdoor loopt de facturatie volledig via Travelcard en is het niet nodig om achteraf kosten te declareren.

Tolwegen betalen met de laadkaart

Het is mogelijk om de optie voor tolwegen te activeren op de laadkaart. Bij praktisch alle bekende tolwegen en tunnels kan je tol afrekenen met de laadkaart. Handig, toch!

Laden bij +700.000 laadpunten

Is een laadkaart noodzakelijk?

Bij veel laadpaal aanbieders kan je betalen door een app te downloaden en jouw betaalkaart te registeren. Maar er zijn binnen Europa honderden verschillende aanbieders! Wanneer je kiest voor een laadkaart van Travelcard kan je overal laden door simpelweg de laadkaart aan te bieden bij het laadstation. Alle laadbeurten worden op een verzamelfactuur gefactureerd. Dit maakt het gemakkelijk en overzichtelijk!

Travelcard

Meest gestelde vragen


Kan ik ook laden bij snelladers?
Ja, Met de Travelcard kan je ook laden bij snel-laders. Denk aan IONITY, Fastned en Allego. Met onze app kan je gemakkelijk snelle en beschikbare laadstations vinden.
Hoe weet ik wat de kosten zijn voor het laden?
Bij laadpalen zijn de kosten vaak onduidelijk. Daarom hebben wij in onze app de prijsinformatie* van laadpalen toegevoegd. Zo kan je van te voren zien wat de kosten zijn.

*Travelcard is niet verantwoordelijk voor foutieve of ontbrekende prijsinformatie. Wij zijn afhankelijk van de prijsinformatie die wij aangeleverd krijgen.
Kan ik overal laden in België?
Ja, je kan bij alle openbare laadpalen in België laden.
Kan ik ook laden op mijn privé laadpaal?
Het is mogelijk om de Travelcard te registreren bij uw privé laadpaal. Hierdoor worden de stroomkosten onmiddellijk zakelijk verrekend.

Laadpalen app

  • Alle +700.000 laadpunten in een app
  • Sorteer op beschikbaarheid en snelheid
  • Prijsinformatie bekijken
App Store Play Store