Laadkaart

  • Overal laden in België
  • 300.000 laadpunten in Europa
  • Handige app
  • Ideaal voor KMO en zelfstandigen
Aanvragen
Travelcard
 

tankkaart Europa

Laden in gans Europa bij meer dan 300.000 laadpunten

Met de laadkaarten van Travelcard kan er altijd bij alle openbare laadpunten in België, Luxemburg en Nederland geladen worden. In de rest van Europa voegen wij meer en  meer laadpunten toe aan ons netwerk. Inmiddels hebben wij meer dan 300.000 laadpunten in 21 landen waar u kunt laden. Dit maakt de Travelcard één van de beste laadkaarten voor elektrische wagens. Het is niet nodig om meerdere laadkaarten aan te vragen. Met de Travelcard bent u zeker van een compleet en uitgebreid netwerk van laadpunten.

De laadkaart is desgewenst ook te gebruiken als tankkaart. Handig voor de bestuurders van een plug-in hybride of bij gebruik van een tijdelijke auto.

Laden bij een privé laadpaal

De laadkaart voor elektrische auto’s kunt u uiteraard ook gebruiken aan eigen laadpunten, zowel thuis als op kantoor. Dit kan door het unieke nummer van de laadkaart te registreren bij de aanbieder van uw laadpunt.

Indien het laadpunt dit ondersteunt kunnen de stroomkosten ook meteen verrekend worden. Hierdoor loopt de facturatie volledig via Travelcard en is het niet nodig om achteraf kosten te declareren.

Tolwegen betalen met de laadkaart

Het is mogelijk om de optie voor tolwegen te activeren op de laadkaart. Bij alle bekende tolwegen en tunnels kunt u tol afrekenen met de laadkaart. Handig, toch!

Laden bij 300.000 laadpunten

Is een laadkaart noodzakelijk?

Bij veel laadpaal aanbieders kunt u betalen door een app te downloaden en uw betaalkaart te registeren. Maar er zijn binnen Europa honderden verschillende aanbieders! Wanneer u kiest voor een laadkaart van Travelcard kunt u overal laden door simpelweg de laadkaart aan te bieden bij het laadstation. Alle laadbeurten worden op een verzamelfactuur gefactureerd. Dit maakt het gemakkelijk en overzichtelijk!

Travelcard

Meest gestelde vragen


Kan ik ook laden bij snelladers?
Ja, Met de Travelcard kunt u ook laden bij snel-laders. Denk aan IONITY, Fastned en Allego. Met onze app kunt u gemakkelijk snelle en beschikbare laadstations vinden.
Hoe weet ik wat de kosten zijn voor het laden?
Bij laadpalen zijn de kosten vaak onduidelijk. Daarom hebben wij in onze app de prijsinformatie* van laadpalen toegevoegd. Zo kunt u van te voren zien wat de kosten zijn.

*Travelcard is niet verantwoordelijk voor foutieve of ontbrekende prijsinformatie. Wij zijn afhankelijk van de prijsinformatie die wij aangeleverd krijgen.
Kan ik overal laden in België?
Ja, u kunt bij alle openbare laadpalen in België laden.
Kan ik ook laden op mijn privé laadpaal?
Het is mogelijk om de Travelcard te registreren bij uw privé laadpaal. . Hierdoor worden de stroomkosten onmiddellijk professioneel verrekend.

Laadpalen app

  • Alle 300.000 laadpunten in een app
  • Sorteer op beschikbaarheid en snelheid
  • Prijsinformatie bekijken
App Store Play Store