Multimerken tankkaart

  • Tanken bij 55.000 tankstations
  • Zelf kiezen waar u wilt tanken
  • Voordelig tanken
Multimerken tankkaart aanvragen
Travelcard

De multimerken tankkaart is een tankkaart die niet gebonden is aan een aanbieder van brandstof zoals Lukoil of Dats 24. Een multimerken tankkaart geeft je de vrijheid om te kunnen tanken waar je wilt en zelf te kiezen tussen het dichtstbijzijnde tankstation of het voordeligste tankstation.

Besparen met een multimerken tankkaart

Een multimerken tankkaart kan u voordelen geven. U kunt namelijk altijd kiezen om bij voordelige pompstations te tanken. Bij een merken tankkaart heeft u dit voordeel niet, u moet altijd bij dezelfde merken tanken.

Europese tankkaart

Wanneer u ook buiten België wilt tanken dan heeft u een Europese tankkaart nodig. Ook hier kunt u kiezen voor een tankaart van een specifiek merk of een Europese multimerken tankkaart. In de praktijk komt het voor dat verschillende brandstofaanbieders samenwerken om zo meer brandstofstations beschikbaar te maken voor de klant. Shell werkt bijvoorbeeld samen met Esso.

Travelcard werkt samen met DKV. Dit is het grootste Europese Multi netwerk dat beschikbaar is. Deze combineren wij met de Tankkaart België om hiermee een groot netwerk te creëren. Zo heeft u zowel in het binnen als buitenland de grootste keuze mogelijkheid tussen tankstations.

Kosten van een multimerken tankkaart

Er zijn verschillen in kosten tussen multimerken tankkaarten en  merken tankkaarten. Een tankkaart gebonden aan merk is vaak heel voordelig maar voordelen zijn beperkt. De kosten van een Travelcard multimerken tankkaart zijn slechts 3,95 euro per maand* en geven het voordeel van tanken bij vele brandstofstations in België of Europa.

Brandstofprijzen

Met de Travelcard multimerken tankkaart tank u voordelig. U kunt namelijk tanken zonder toeslagen waardoor u een voordelige brandstofprijzen.

Multimerken tankkaart aanvragen

Wilt u gebruik maken van een tankkaart waar u kunt tanken bij diverse merken tankstations denk dat eens aan de Travelcard. U kunt met de Travelcard tanken bij meer dan de helft van de tankstations in België en bij alle tankstations in Nederland. Indien u ook in de rest van de Europese landen wilt tanken kunt u kiezen voor de Europese tankkaart die u toegang geeft tot meer dan 55.000 tankstations in Europa. De Travelcard is een ideale tankkaart voor zelfstandigen of voor het KMO.

Met de Travelcard kunt u in België  tanken bij:

Avia
Esso

G&V
Gabriels
Lukoil
Shell
PMO
Pollet
Power
Q8
Texaco

 

De Travelcard is ook te gebruiken als een multimerken laadpas.

tankkaart factuur

Kies voor het gemak van een multimerken tankkaart