tankkaart voor zelfstandigen

  • Gemakkelijke administratie
  • Voordelig tanken
  • Tijd besparen
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Werkt u als zelfstandige dan kan een tankkaart voor zelfstandigen uitkomst bieden. Het vergemakkelijkt uw administratie en u bent er zeker van dat u altijd de belastingen voor uw tankbeurten kunt terugvragen.

 

Waarom een tankkaart voor zelfstandigen?

Kies voor een tankkaart voor zelfstandigen wanneer u het gemak wenst te hebben van overal kunnen tanken en overzichtelijk beheer wenst. Met de Travelcard ontvangt u maandelijks een glasheldere factuur van alle transacties zodat u geen omkijken heeft naar de administratie.

 

Is het verplicht om een tankkaart te gebruiken?

Het is niet verplicht om een tankkaart te gebruiken. Het is natuurlijk wel veel gemakkelijker. U krijgt elke maand een factuur en kunt geen bonnen meer verliezen. Een verloren bon kan u wel 18 euro aan BTW kosten.

 

Waar kan ik tanken?

De Travelcard tankkaarten voor zelfstandigen kunt u gebruiken bij meer dan 2.000 tankstations in België en bij meer dan 55.000 tankstations in Europa. De Travelcard is een echte multimerken tankkaart. Bekijk ons locatieoverzicht.

 

Heeft u een elektrische wagen? Bekijk dan onze laadkaarten.

 

Besparen met een tankkaart

Gaat u tankkaarten vergelijken let dan goed op de kosten van de tankkaart. Naast maandelijkse kosten zijn in vele gevallen lijstprijzen van toepassing. Dat wil zeggen dat u niet de pompprijs moet betalen maar een dagprijs die in veel gevallen hoger uitvalt. Bij de Travelcard tankt u binnen de Benelux altijd tegen de pompprijzen*. Dit in combinatie met de vele beschikbare tankstations

zorgt ervoor dat u voordelig kunt tanken en kosten bespaart op brandstoffen en uw administratie.

 

Indien u heeft gekozen voor een Europese tankkaart kunt u ook gebruik maken van het netwerk van onze partner DKV. DKV brengt lijstprijzen in rekening.

 

Tankkaart voor zelfstandigen aanvragen

Het aanvragen gaat geheel online. U kunt direct uw tankkaart samenstellen. Na bevestigen van alle gegevens verzoeken wij u om een zakelijk mandaat te registreren bij uw bank. Wanneer dit is afgerond verzenden wij binnen twee werkdagen de aangevraagde tankkaart.

Laadkaart

Kies ook voor een tankkaart voor zelfstandigen

Wie is Travelcard?

Travelcard is een leverancier van tankkaarten en laadkaarten. Travelcard is in Nederland opgericht in 1986. Er maken al meer dan 350.000 professionele rijders gebruik van de Travelcard. Het Europese Travelcard netwerk bevat meer dan 250.000 locaties voor tanken, laden en meer.

Travelcard

FAQ


Hoe snel ontvang ik mijn tankkaart?
Na het bestellen en tekenen van een zakelijke machtiging verzenden wij de tankkaart binnen twee werkdagen.
Kan ik later nog bijkomende tankaarten aanvragen
Nadat u de eerste tankpassen heeft aangevraagd kunt u later altijd tankpassen aanvragen of beëindigen.
Moet ik een borg betalen voor de tankkaarten?
Wij doen voor elke aanvraag een krediet controle. Daaruit kan de vraag van een borg komen maar dit is niet altijd verplicht.
Hoe vaak ontvang ik een factuur
U kunt tijdens het bestellen zelf kiezen of u wekelijks of maandelijks een factuur wilt ontvangen

Vraag nu ook een tankkaart aan

Een tankkaart is gemakkelijk en veilig. U kunt deze geheel online aanvragen.

Aanvragen
Travelcard