Tankkaart Europa

  • 55.000 beschikbare tankstations
  • Tol betalen
  • Ideaal voor lange afstanden
  • Een kaart voor heel Europa
Tankkaart aanvragen
Travelcard

De Europese tankkaart

Voor wie de tankkaart of de tankkaart Benelux niet voldoende is hebben wij de Tankkaart Europa beschikbaar. Met meer dan 55.000 beschikbare tankstations in Europa en de mogelijkheid om tolwegen te betalen, is de Europese tankkaart de ideale tankkaart voor de zakelijke rijders die lange afstanden rijden.

Het voordeel van een Tankkaart Europa

Wanneer je kiest voor onze Europa service ontvang je een Travelcard tankkaart welke is voorzien van 2 magneetstrippen. De combinatie van deze magneetstrippen zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot het grote Travelcard netwerk in de Benelux en tot het Europese tankstation netwerk van DKV. Zo combineer je het beste van 2 werelden en heb je altijd de juiste tankkaart voor het juiste moment.

tankkaart Europa

europese tankkaart kosten

Wat kost tanken met een Europese tankkaart?

Tank je binnen de Benelux via het Travelcard netwerk dan tank je tegen de pompprijzen. Wij adviseren dit altijd te doen binnen de Benelux omdat je op deze manier voordelig kunt tanken.

 

Voor tanken in Europa maken wij gebruik van de diensten van DKV. Bij gebruik van de diensten van DKV worden kosten in rekening gebracht. Dit is een procentuele opslag op de transactie. In België gebruikt DKV lijstprijzen. De tankkaart Europa is voorzien van 2 magneetstrippen. Binnen de Benelux adviseren wij zoveel mogelijk de Travelcard magneetstrip te gebruiken. Bekijk meer informatie over de DKV service fee

 

Voor slechts 0,50 euro per maand kunt u de standaard tankkaart aanpassen naar een kaart voor Europa.

Tol betalen met uw tankkaart

Met de tankaart voor Europa kan je ook bij de meeste landen betalen voor tolwegen en vignetten. Dit maakt jouw reis nog gemakkelijker. Afrekenen gaat gewoon bij de tolpoorten voor betaalpassen.

vignetten

laden

Europese laadkaart

Maak jouw kaart ook geschikt voor laden met onze Europese laadkaart. Je kan hiermee bij meer dan 700.000 laadpunten in Europa uw elektrische wagen opladen.

Onze app helpt u op weg

  • Meer dan 700.000 locaties in de app
  • Zie prijsinformatie bij tankstations en laadpunten
  • Vindt gemakkelijk een locatie in de buurt
  • Te gebruiken in heel Europa
iOS Android

Door heel Europa tanken met een tankkaart

Wie is Travelcard?

Travelcard is al meer dan 30 jaar een leverancier van tankkaarten. Wij zijn van oorsprong een Nederlands bedrijf. Wij streven naar een zo groot mogelijk netwerk voor tanken, laden en overige diensten en maken dit sinds kort ook beschikbaar voor zakelijke rijders in België.

Travelcard
Hoe snel ontvang ik de Tankkaart Europa?
Na het online aanvragen van uw kaarten verzenden wij deze zonder kosten binnen twee werkdagen.
Waar kan ik tanken?
U kunt tanken bij meer dan 2.000 tankstations in België en 55.000 tankstation in Europa. Onze app helpt u op weg!
Voor wie is de Tankaart Europa geschikt?
De tankkaart is voor alle zakelijke rijders geschikt. Zowel voor zelfstandige als voor KMO
Hoe kan ik de kaart aanvragen?
U kunt geheel online uw tankkaarten aanvragen. Tijdens het aanvragen kunt u de kaarten configureren en geeft u via onze partner Twikey een zakelijke incasso af.