Tankkaart voor Pollet tankstations

  • Tanken bij Pollet tankstations
  • Ook tanken bij andere merken
  • Geschikt voor tanken in Europa
  • Tanken tegen pompprijzen
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Pollet tankkaart of een Travelcard?

Bent u op zoek naar een tankkaart en wilt u tanken bij Pollet tankstations? Bekijk dan de vergelijking tussen de Pollet tankkaart en de Travelcard. Door de mogelijkheden van de verschillende tankkaarten te vergelijken kunt u gemakkelijker een keuze maken voor een tankkaart.

Wat is het verschil tussen een Pollet tankkaart en een Travelcard?

Een Pollet tankkaart is een brandstofpas die wordt uitgegeven door Pollet. U kunt met de Pollet tankkaart uitsluitend tanken bij de Pollet tankstations in België. Dit zijn ongeveer 40 tankstations. De Travelcard is een multimerken tankkaart. U kunt tanken bij de Pollet tankstations maar ook bij meer dan 55.000 andere tankstations in België of Europa.

Bekijk de Pollet tankstations waar u kunt tanken met een Travelcard.

Waarom een tankkaart?

U kiest voor een tankkaart om gemakkelijk brandstof af te rekenen en hiervan een factuur te ontvangen. Met deze factuur kunt u de belasting op uw brandstofkosten terugvragen en kunt u de administratie gemakkelijk verwerken.

Hoe vaak ontvang ik een factuur?

Het kan per tankkaart verschillen hoe vaak u een factuur ontvangt. Met de tankkaart van Pollet ontvangt u elke twee weken een factuur. Met de Travelcard kunt u kiezen of dit wekelijks of maandelijks moet zijn.

Wat zijn de kosten van een tankkaart?

De Pollet tankkaart is zonder kosten te gebruiken. Dit komt omdat u met een Pollet tankkaart kiest om altijd bij Pollet te tanken. De Travelcard heeft een maandelijks tarief van euro 4,95. Travelcard is geen leverancier van de brandstof maar uitsluitend van de multimerken tankkaart. Dit is de belangrijkste reden voor het prijsverschil.

Wanneer u tankt met de Travelcard rekent u altijd dezelfde prijs af als wat staat weergegeven bij het tankstation. Kiest u voor een Pollet tankkaart dan kunnen hier afwijkende voorwaarden zijn. Varianten welke door merken tankkaarten regelmatig worden toegepast zijn: een vaste lijstprijs, een lijstprijs eventueel met korting of een pompprijs. Afhankelijk van uw maandelijkse brandstofafname kunnen hierin verschillen zijn. Uiteraard kunnen wij deze niet voor u inschatten en verwijzen wij u voor specifieke vragen door naar Pollet.

Ook geschikt voor laden

Met de Travelcard bent u helemaal voorbereid op de toekomst. De Travelcard is namelijk ook te gebruiken als laadpas. U kunt hiermee laden bij meer dan 200.000 laadpunten in Europa zodat u zorgeloos elektrich kunt rijden.

Interesse in een tankkaart?

Overige voordelen van een Travelcard.

Is het voor u gemakkelijk dat er bij veel tankstations in België of Europa getankt kan worden? Of heeft u een elektrische wagen en wilt u ook kunnen laden? Dan is de Travelcard een geschikte kaart voor u. Zijn deze voordelen voor u niet belangrijk en tankt u altijd bij een vast tankstation dan kan een merken tankkaart voor u een goede oplossing zijn.

Wilt u advies over tankkaarten neem dan contact met ons op.

Travelcard

Veel gestelde vragen


Welke brandstoffen kan ik tanken?
U kunt met de tankkaart alle brandstoffen tanken.
Hoe weet ik waar ik kan tanken?
Alle tankstations staan in de Travelcard app.
Vraagt Travelcard een borg?
Wij werken niet met een standaard borg. Afhankelijk van uw bedrijfsgegevens en uw keuze voor week of maandfacturatie bekijken wij of een borg gevraagd zal worden. U kunt dit zien tijdens het online aanvraagproces.
Kan ik ook in Nederland tanken?
U kunt bij alle tankstations in Nederland tanken.

Kies voor het gemak van de Travelcard tankkaart.

Tanken bij meer dan 2.000 tankstations in België.

Aanvragen
Travelcard