Tankkaart voor Texaco tankkstations

  • Tanken bij Texaco tankstations
  • Ook tanken bij andere merken
  • Voordelige pompprijzen
  • Ook geschikt voor laden
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Tankkaart voor Texaco tankstations

Texaco tankstations zijn erg populair onder zakelijke rijders in België. Dit komt mede door het uitgebreide netwerk maar ook door alle aanwezige voorzieningen op Texaco tankstations. De stations zijn vrijwel altijd voorzien van een shop waar hoge kwaliteit koffie, broodjes en andere snacks aangekocht kunnen worden. Ideaal wanneer u ook een korte pauze wilt houden.

Tankkaart Texaco

Hoeveel Texaco tankstations zijn er in België?

In België treft u ongeveer 125 Texaco tankstations aan, verspreidt over het gehele land. Dit maakt dat Texaco goed vertegenwoordigd is.

Texaco tankkaart of een Travelcard?

U kunt als professionele rijder kiezen voor een Texaco tankkaart of een Multimerken tankkaart van Travelcard. Een belangrijk verschil tussen beide kaarten is dat u met de Travelcard bij een groot netwerk van andere merken kunt tanken in Europa naast de Texaco tankstations. Dit kan makkelijk zijn wanneer u niet gebonden wenst te zijn aan een bepaald merk.

De Texaco tankkaart wordt nu aangeboden door Go-Fuelcard welke diverse merken aan elkaar verbonden zijn. Dit maakt dat het netwerk van de Go-Fuelcard ook relatief groot netwerk in België kan aanbieden.

 

Travelcard GO-Fuelcard
Tankstations België 2.000 1.400
Tankstations Europa 55.000 5.500
Laadpunten België +10.000 0
Laadpunten Europa +200.000 0

Bekijk ook onze locator

Lijstprijzen, pompprijzen en kortingen?

Met de Travelcard kunt u tanken tegen pompprijzen. Wij zien dit als een voordeel omdat u altijd van te voren weet wat de brandstofprijs is. Veel tankstations bieden de brandstof aan met een korting op de algemene lijstprijzen.

Tankt u met de tankkaart voor Texaco dan ontvangt u een korting op de officiële lijstprijzen die door de aanbieder van de brandstof wordt vastgesteld. Dit kan handig zijn maar is niet altijd de meest voordelige keuze. Uiteraard is dit afhankelijk van de aangeboden korting.

De Travelcard app helpt u verder!

Kiest u voor de Travelcard dan kunt u gebruikmaken van onze app. Ons netwerk van meer dan 250.000 locaties is aanwezig in de app. U kunt hierdoor makkelijk navigeren naar locaties in de buurt.

Ook geschikt voor elektrische wagens

De Travelcard kan ook gebruikt worden als laadpas. U heeft hiermee direct toegang tot meer dan 200.000 laadpunten in Europa zodat u zorgeloos elektrisch kunt rijden. Met de Travelcard bent u klaar voor de toekomst.

Wie is Travelcard?

Travelcard is al meer dan 30 jaar een leverancier van tankkaarten. Wij zijn van oorsprong een Nederlands bedrijf. Wij streven naar een zo groot mogelijk netwerk voor tanken, laden en overige diensten en maken dit sinds kort ook beschikbaar voor zakelijke rijders in België.

Tankkaart aanvragen
Travelcard

FAQ


Hoe vaak ontvang ik een factuur?
Het kan per tankkaart verschillen hoe vaak u een factuur ontvangt. Met de tankkaart van Travelcard kunt u kiezen of dit wekelijks of maandelijks moet zijn.
Wat zijn de kosten van een tankkaart?
De Travelcard heeft een maandelijks tarief vanaf €3,95.
Hoe beheer ik de tankkaarten?
Via ons online portaal kunt u alle tankkaarten beheren
Wat is de levertijd van de tankkaart?
Na het plaatsen van uw bestelling verzenden wij de tankkaarten binnen twee werkdagen.