Bekijk wat klanten over ons zeggen

  • • Product aanbod
  • • Klantenservice
  • • Informatie op de website
  • • Snelheid van levering
Bestel direct Alle reviews bekijken
Travelcard
Man

Mutsaers non-paint adviesbureau

3/5

In buitenland bijna nergens te gebruiken in woonplaats tot op heden goed.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

02-08-2022
Man

Timmerbedrijf Nooitgedacht

3/5

Tankpas werkt opzich prima.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-08-2022
Man

Micropro-IT

3/5

Ervaring met de tankpas is zeker niet verkeerd enige min punt is het koppeling tussen parkeerapp werkt nog niet optimaal.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Aydo Zorg

1/5

Zeer slechte klantenservice. Je wordt verkeerd ge nformeerd.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

01-08-2022
Vrouw

Cygnet Advies

4/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

01-08-2022
Man

Eimers Support GWW

4/5

Veel facturen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

E.N-Bouw

2/5

slecht tank pas want ik kan niet met hem tanken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

01-08-2022
Vrouw

Kicoo

4/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-08-2022
Man

Pc transport

5/5

Werkt goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-08-2022
Man

IJmond sloopwerken

5/5

De informatie was helder en overzichtelijk. Het gebruik van de tankpas is eenvoudig. Het parkeren heb ik ook getest. Ook dat ging erg makkelijk.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Impreza Bestratingen

5/5

goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Lawaai papegaai man bv

4/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Cutting Edge Advies

5/5

Heel goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Rhinox bv

5/5

snel geregeld en werkt naar behoren

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Vrouw

Eras IT

5/5

Eenvoudig aangevraagd binnen no-time binnen en actief.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Quman

5/5

Lekker makkelijk geen gedoe goede acceptatie snel

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Taxi Service Outmany

5/5

Makkelijk voor gebruik

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Vemo

5/5

Prima pas

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Vrouw

E-Milers

5/5

Wij werkten eerst met een andere tankpas maar zochten al een tijdje een nieuwe. We zijn heel tevreden met de tankpas ze werken goed en de levering was snel. Tankpas.nl heeft de passen zelfs aangepast naar onze wensen ook dit deden zij erg snel en vriendelijk.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

OTR Rijschook

5/5

Snel geleverd gebruiksvriendelijk fijne website

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Wessel

5/5

Werkt goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Keek beheer bv

4/5

prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-07-2022
Man

Mutsaers Joost

3/5

Twee weken in Frankrijk en nergens kunnen gebruiken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

06-07-2022
Man

Josmar

4/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

06-07-2022
Man

Rhinox B.V.

5/5

top

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-07-2022
Vrouw

E-Milers

5/5

Wij wilden een aanpassing doen op onze tankpas. Dit is heel snel doorgevoerd. Een kortingscode die ik niet in kon vullen hebben ze toen ook nog verwerkt. Erg vriendelijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-07-2022
Man

De koning groenvoorziening

5/5

Makkelijk snel en compleet

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-07-2022
Man

Ecn Transport

5/5

Heel goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

Yzm diensten

5/5

Snel geleverd en werkt primma

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

Gjalt Elenbaas

4/5

Goed.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

Baros klussenbedrijf

5/5

Gewoon goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

Tonnyblom Transport

5/5

Gemak dient de mens.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

Timmerbedrijf Nooitgedacht

4/5

Tot op heden bevalt de pas prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

M van Dam Totaaltechniek

5/5

Zeer goed snel geregeld en snel geleverd

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

GreenDot Onderhoudsplan B.V.

5/5

Ik heb voor een voorgaande bv een aantal tankpassen van Travelcard gehad. Dit werkte altijd perfect en naar behoren. Dus nu voor de nieuwe bv hebben wij weer voor Travelcard gekozen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-06-2022
Man

Spraylab Continental BV

4/5

Snelle correcte afwikkeling voor het opstarten

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

02-05-2022
Man

AB Betonherstel

4/5

Snelle services

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-05-2022
Man

Bakkerkachels

5/5

Makkelijk en overal te gebruiken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-05-2022
Man

Afinam lease

1/5

slecht pas werkt niet pincode verkeerd

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

21-04-2022
Man

Sk business-Services

3/5

Top product

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

21-04-2022
Man

Green Spirit

3/5

Tankpas werkt zonder problemen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

21-04-2022
Man

Huubco

5/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

21-04-2022
Man

Stip Exclusief werk

5/5

Makkelijk en eenvoudig

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-04-2022
Man

Van Melfoort agrarische dienstverlening

4/5

Geen bonnetjes probleem

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-03-2022
Man

Transport service 21

4/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

25-03-2022
Man

J.M. Berbee Beheer B.V.

3/5

In basis prima. Alleen had ik een nieuw bedrijf aangemaakt en dus nieuwe tankpas nodig met een extra elektrisch laden pas. Kreeg alleen de brandstofpas. Later gecorrigeerd maar wel opnieuw de paskosten berekend...

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

21-03-2022
Vrouw

Sellavie zorgt

5/5

Heel fijn om 2 rekening te krijgen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

25-03-2022
Man

INAR Bouw

5/5

Net mee begonnen prima zo

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

25-03-2022
Vrouw

Food Analytical Technologies

4/5

Fijn bedrijf snelle levering van tankpas

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

25-03-2022
Man

Meuldijk

1/5

Nietvte gebruiken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

18-03-2022
Man

Afbouw Oost

3/5

Jammer dat de pas snel aan de limiet zit en dat je niet wordt terug gebeld om je limiet te verhogen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Man

Idriss

4/5

tanken is prima is het nodig om altijd kilometers door te geven Was blij dat ik bij BOB autowas zonder problemen kon betalen met de pas. Waar ik wel problemen mee heb nog steeds is dat ik niet mijn kaart in yellowbrick kan activeren. Ik heb gebeld en ik kom er nog steeds niet helemaal uit. Ik ga het volgende week weer proberen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

19-03-2022
Man

Viervoeten

5/5

Makkelijk snel en geen gedoe.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

21-03-2022
Man

Ohbz

4/5

Prime

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Man

DB multiservice

5/5

Werkt perfect

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Man

V.O.F. Bardoel-Lange

5/5

Bevalt goed fijn hoe de app erbij werkt om tankstations in de buurt te vinden.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Vrouw

AVB Care

5/5

Super service

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Man

RietdekkersbedrijfDaals

5/5

Snel geregeld

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Man

J Rook Holding

1/5

Zeer slecht

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

21-02-2022
Man

van Hemert Executive Consulting

5/5

Simpel te bestellen makkelijk in gebruik

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

19-02-2022
Vrouw

Hairstudio Inge

4/5

Lastig om locatie van tankstation te vinden

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

09-02-2022
Man

Jos Veterinary Services BV

4/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-02-2022
Man

the readshop express amersfoort bv

4/5

fijn dat het werkt

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-02-2022
Man

MG Commerce

1/5

Account per ongeluk via een verkeerd e-mail adres aangemaakt meerdermaals aangegeven dat ik dit wilde laten aanpassen ondervind nu nog steeds te problemen hiervan.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

08-02-2022
Man

QP Security

2/5

Tanken werkt goed betalingswijze vind ik minder ideaal

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

07-02-2022
Vrouw

MFra Verkeersveiligheid

3/5

Best gedoe om aan te vragen invulvelden pakken niet altijd

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-02-2022
Man

Dan-interim

2/5

In principe prima tanktas Snel geleverd kunt overal afrekenen Maar owee als er iets mis gaat met een rekening nummer . Dat kan het systeem niet aan

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

07-02-2022
Man

Martijn

5/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-02-2022
Man

Dennis Poffers Agenturen

5/5

Prima tankpas voor zowel binnen- als buitenland.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-02-2022
Man

Kanis IT Solutions

5/5

Vriendelijke klantenservice voor vragen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-02-2022
Vrouw

Energy Bridge

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-02-2022
Vrouw

Dorinda Grouwstra

5/5

Prima simpel en duidelijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-02-2022
Man

Knabinstallatie

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-02-2022
Vrouw

Superiorlevel

5/5

Snel geregeld. Duidelijke informatie

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-02-2022
Vrouw

Miracle care

5/5

Alles ging heel snel

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-02-2022
Man

Craft Coffee Pastry

5/5

De tankpas werd zeer snel geleverd en ook het proces eromheen verliep snel en eenvoudig. Eigen pincode kiezen ook super handig evenals het aantal tankstations en wasstraten waar de pas geldig is.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-02-2022
Vrouw

Mana-Mana

5/5

Tot nu toe top Handige kaart met alle locaties.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-02-2022
Man

aktrans

5/5

prima pas

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-02-2022
Man

Vetafscheiders.nl

5/5

Makkelijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-02-2022
Man

Prudon Grondwerk Klusbedrijf

5/5

Werkt erg prettig geen bonnetjes meer bewaren

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-02-2022
Vrouw

claudia

5/5

Super handig dat alles in een factuur komt

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-02-2022
Man

Dave

1/5

Na een maand eindelijk de pas binnen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

24-01-2022
Man

Rijschool Groenewoud

4/5

Tot nu toe zeer tevreden

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

16-01-2022
Man

Stegerdon Beheer BV

4/5

prima service

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-01-2022
Man

Technicor Nederland

4/5

05

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

05-01-2022
Man

Anoniem

3/5

Eerste 3 weken zou het incasseren wekelijks zijn zit nu op minimaal week 6...

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

04-01-2022
Man

CLEVERS TAKE AWAY ROERMOND

4/5

ZEKER HANDIG IN BELGI

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-01-2022
Man

VKdakwerken

4/5

Werkt prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-01-2022
Man

Sangar Top security

4/5

NVT

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-01-2022
Vrouw

Leone zorg-t

5/5

Makkelijk en overzichtelijk duidelijke factuur

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-01-2022
Man

BBJL B.V.

4/5

Werkt goed behalve weinig DKV in Belgie en Frankrijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-01-2022
Vrouw

M van der Wal thodn autorijschool Martin Apoll

5/5

Ik ben een tevreden gebruiker van de tankpas.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-01-2022
Man

Suracon BV

5/5

Werkt zoals verwacht mag worden

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-01-2022
Man

Bonsai Care Sneek

5/5

Snel aangevraagd en snel geleverd

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-01-2022
Man

Codelocks EU BV

4/5

perfect en goede service

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-01-2022
Man

Andrzejewski Diensten

5/5

Tankpas.nl is the best Zero problems with limits charging or refueling.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

29-12-2021
Man

Hm koeriersdienstverlening

1/5

Slechte Informatie van personeel

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

10-12-2021
Man

Optimum duurzaam onderhoud BV

5/5

De levering van de passen en het in werking stellen ging vlot. Na een probleem met de gelinkte Parkeer app werden wij ook snel geholpen door een medewerker die betrokkenheid toonde en het probleem dezelfde dag nog heeft opgelost.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-12-2021
Vrouw

Vof RU-AN

4/5

In het begin problemen gehad met tanken in België . Maar weet nu welke tankstations zijn aangesloten alleen jammer dat ik niet kan tanken bij data 24 pompstations.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

29-11-2021
Man

Taxi Transportation Service

1/5

De pas werkt niet goed mijn bank pas werkt beter dan jullie tankpas. 10 keer geprobeerd inloggen de pas leest die niet goed. Heb uiteindelijk met mijn banlpas betaald en die binnen 1 seconden gelukt

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

29-11-2021