Bekijk wat klanten over ons zeggen

  • • Product aanbod
  • • Klantenservice
  • • Informatie op de website
  • • Snelheid van levering
Bestel direct Alle reviews bekijken
Travelcard
Man

BDH Installaties

5/5

werking van de tankpas hier is ideaal koppeling met het boekhoudprogramma en automatische afschrijving maakt dat we hier helemaal geen omkijken meer naar hebben. Dat is heel wat anders als altijd maar denken aan een bonnetje of frustraties als er weer eens geen bon te krijgen is bij een onbemande pomp.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-02-2024
Man

Cdjmontage

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

van berkel koeriersbedrijf

5/5

goed ben er heel tevreden over

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

Sewer control

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

Keep-on Fashion

4/5

Prima pas werkt op veel plaatsen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

HaPe-Agri

5/5

Geen enkel probleem

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

BvD Administraties

4/5

ik kon op zeer korte termijn met de aangevraagde kaart tanken en ik wist wanneer er wat werd afgeschreven.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Vrouw

RELO Wonen Zaandam

5/5

Prima keuze geweest

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Vrouw

Mariya zorg

4/5

Fijne ervaring.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Vrouw

Connect

5/5

Prima systeem

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Zeg ik liever niet

Maria José

5/5

georganiseerd voor de gebruiker

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

23-01-2024
Vrouw

Rijschool Stephanie Lagerveld

5/5

Tankpas snel geregeld

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

21-01-2024
Man

123recherchebureau

1/5

Pas werkt vaak niet of naar vele pogingen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

09-01-2024
Vrouw

VP cleaning

3/5

We betalen altijd iedere maand. Soms zit er 2 weken tussen en dan word direct de pas geblokkeerd en dit is voor ons een reden on om over te stappen naar de concurrent

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

08-01-2024
Zeg ik liever niet

Anoniem

2/5

Slecht

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

08-01-2024
Man

ritmeworkshop.nl

5/5

prettig om op deze wijze te tanken.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

SW Fiber Elektro Solutions

5/5

Geen problemen met Tankpas zelfs als je problemen met betalen hebt is er wel een oplossing voor

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

J.M Dienstverlening

5/5

Goede ervaring met tankpas.nl werkt zoals het hoort erg tevreden

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

S.A.R.F. Consultancy

5/5

Zeer goede ervaring

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

Veerhoek montage

5/5

Helemaal super

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

Forward personal training

5/5

Makkelijk en concreet

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

S.o.S DELTA

4/5

Ideaal en transparante service

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

Schrander Security Services

1/5

Slecht heb administratie niet op orde

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

23-12-2023
Vrouw

Gietvloer Compleet BV

5/5

Goede ervaring snelle fijne service.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

19-12-2023
Man

Eldana korier

5/5

Ik zeg niks hij is supper

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

13-12-2023
Man

ikd-services

5/5

Werkt goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-12-2023
Man

iGrow Smartcapital BV

4/5

Eenvoudig aan te vragen eenvoudig te gebruiken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-12-2023
Man

A4M Holding BV

5/5

Verdomde handig

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-12-2023
Man

O Weel Software

2/5

Werk vaker niet dan wel Tankpas doet het nu helemaal niet meer contact gehad volgens Tankpas is alles correct . Geen BTW in de UK. Te vaak facturen i.p.v. gecombineerd. App laat enkel elektrische laadpaal locaties zien.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

13-12-2023
Man

Bruma dienstverlening

4/5

bevalt goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-12-2023
Man

Perfect Painters

2/5

Werking is prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

07-12-2023
Man

Admr

4/5

Werkt goed. Gebruiksvriendelijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-12-2023
Zeg ik liever niet

De Kaasbaas

4/5

prettig in gebruik

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

jknops retail services

4/5

Telefoon app zou hetzelfde moeten zijn als pc app

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Coöperatieve Verzekeringen Kamerik

4/5

prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Vrouw

Koutar Bouhadi

1/5

Ik heb mijn pas na 3 maanden nogsteeds niet ontvangen. Belachelijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

06-12-2023
Man

DSA

4/5

prima ervaring

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-12-2023
Man

B-Hold Adviesbureau

5/5

heel goed te gebruiken en zeer makkelijk allemaal

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-12-2023
Man

Zmoo transport

5/5

Ik vind dat heel leuk en gezellig

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

BvdL technische dienst verlening

5/5

Super

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Timmer Onderhoudsbedrijf A. Jansen

4/5

Heel gemakkelijk aan te vragen heel handig doordat je hem bijna overal kunt gebruiken.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Daly Services

5/5

Prima ervaring

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Fire Retail B.V.

5/5

Top service

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

ITG Networks

5/5

Werkt perfect

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Tinus entertainment

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Schilders hulporganisatie koppes

3/5

Bij veel stations pakt hij niet terwijl hij het wel moet doen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

Klusbedrijf Ludmann

5/5

simpel

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

EISSSUB

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

Hulsman infra solutions

5/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

Europe Metals

5/5

-

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

-

2/5

Matig bedrijf totaal niet overzichtelijk veel verschillende soorten facturen. 250 euro borg zonder reden die je pas na 2 maand terugkrijgt. Slecht beveiligd account standaard wachtwoord die niet te wijzigen is en geen app functionaliteit. Bovenop als je de klantenservice belt krijg je te maken met een verbindingskwaliteit die niet zijn oorsprong in 2023 heeft.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

24-10-2023
Man

Kroesbergen Dienstverlening

2/5

Wilde een nieuwe pas maar slecht bereikbaar

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

27-10-2023
Man

Autohuis Brabant

5/5

Makkelijke werking

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

12-10-2023
Man

NA

4/5

Werkt zoals verwacht tanktransacties overzichtelijk in een factuur

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-10-2023
Man

R N S Solutions

4/5

Vind het een top bedrijf.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-10-2023
Man

De jongh installaties

5/5

Gewoon goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

05-10-2023
Man

ProNautica

5/5

Simpel werkt altijd ook in het buitenland met DKV optie.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-10-2023
Man

Scheepvaart onderneming Laurina vof

3/5

Werkt prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-10-2023
Vrouw

B B Financiële en Administratieve Diensten

5/5

Top

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-10-2023
Man

Katwijkse Reddingsbrigade

1/5

Tankpassen worden om de haverklap geblokkeerd. Berichten gestuurd verzoeken ingediend geen of zeer late reacties gekregen. Onze bedrijfsvoering loopt gevaar wij gaan naar een andere aanbieder.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

21-09-2023
Man

079 photography

4/5

De pas werkt prima maar ik heb al meerdere keren contact moeten opnemen met jullie klantenservice over een machtiging voor incasso. Uiteindelijk de eerste keer niets meer gehoord blijkbaar opgelost. De tweede keer ging ik over naar maandbetaling en weer dezelfde vraag. Meerdere collega s met verschillende antwoorden maar blijkbaar hoefde ik toch niets meer te doen en is het opgelost. En ik heb een keer Yellowbrick niet kunnen gebruik ivm been betaling Dit naar de klantenservice gemaild maar 0 reactie. Helemaal niks maar een paar dagen later werkte het blijkbaar weer..

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

18-09-2023
Man

FurSen Bekdur

4/5

Gemakkelijk overal tanken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

Lagerwerf Metselwerken

5/5

Het is makkelijk altijd een pasje bij de hand te hebben waarmee je kunt tanken.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

Rikxoort Bouw Service

4/5

Gewoon goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

KTN Projecten

5/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

Emile

1/5

Plotseling sinds een week of 3 kan ik geen E5 meer tanken. Als ik bel wordt het afgedaan met een bug waar ze mee bezig zijn.. Iets dat na drie weken echt onzin is. Kortom bagger laart

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

09-08-2023
Zeg ik liever niet

Art Vandelay

1/5

De pas zelf geen problemen mee een stukje plastic met NFC kan moeilijk fout. Als je al eens een probleem hebt is het niet hun fout ga maar naar de provider of een andere laadpaal . Als je vraagt voor een verdere update als er meer geweten is zetten ze gewoon het gesprek stop. Tijd om naar een andere provider op zoek te gaan.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

29-06-2023
Man

Verinca

3/5

pas werkt goed en kan bij veel tankstations gebruikt worden. het gebruik van de app vind ik niet heel handig en gebruik ik daarom nooit. contactloos betalen moet wel kunnen maar is mij tot op heden nog niet gelukt

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

18-05-2023
Man

Eagle strike security

3/5

Alles via de app werkt niet soms wel vaak niet

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

11-05-2023
Man

Woj-Tech

4/5

Quick to use and works in the EU without additional complications.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

smederij franken

5/5

prima alleen nog maar goede ervarinen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

J.h. Zwerver

5/5

Werkt prima en duidelijk. Overzichtelijke facturen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

ECDienstverlening

5/5

Beter kan het niet

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

Ramon

5/5

Super gemakkelijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

Jeroen Honig Consultancy

4/5

Fijne pas waar je met weinig moeite een correcte factuur krijgt.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-05-2023
Man

MTKBouwen

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-04-2023
Man

Advocatenkantoor Van der Kruis

5/5

Prima loopt lekker vlot.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

05-04-2023
Man

Promosports

4/5

Heeft een maand geduurd voor dat ik de pas dan eindelijk in huis had na veel bellen en mailen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-04-2023
Man

Perfect Work

5/5

no payment on chip

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-04-2023
Man

Heko services

5/5

Goede ervaring en veel opties om te tanken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-04-2023
Man

Kamphof freelance services

5/5

Bevalt zeer goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-04-2023
Man

VinyoMaster Montage en Abouw

5/5

PRIMA

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-04-2023
Zeg ik liever niet

Mustafa

1/5

De tankpas werkt goed en wordt snel geleverd. Waarna je wekelijks de facturen ontvangt. Echter op het moment dat je de contract wilt opzeggen dan is de klantenservice verdwenen en reageren ze nergens meer op.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

27-03-2023
Man

hof

4/5

lekker vlot

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-03-2023
Zeg ik liever niet

Ekstra hannen

3/5

werkt naar behoren maar je moet het wel zelf uitvinden in samenwerking met de pompbediende ging dit.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-03-2023
Man

Tiedy Enterprises

4/5

Pas werkt prima geen problemen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Jk holding

4/5

Goed Levering pas duurde wat lang.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-03-2023
Vrouw

Zorg by nyva

5/5

Erg goed en professioneel

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

10-03-2023
Man

De Baan Montage

5/5

Werkt helemaal zoals het hoort geen klachte

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-03-2023
Man

Transmollie

5/5

Snel geleverd .voldoet aan alles.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-03-2023
Vrouw

CK zorgverlening

5/5

Helemaal top Echt heel blij dat ik voor jullie pas heb gekozen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-03-2023
Man

TaxibedrijfTMF

5/5

Makelijk en snel

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-03-2023
Man

or infra

5/5

zeeeeer goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

PCHoekstra Risk Control

4/5

getankt en betaald in Nederland meerdere keren.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-03-2023
Vrouw

KamadoBBQ BV

5/5

Werkt precies zoals je verwacht. Perfect

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-03-2023
Zeg ik liever niet

Dutch Traffic Service

5/5

super makkelijk en simpel heerlijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Gerard Haisma

5/5

Een zeer goede ervaring met de pas en tot nu toe overal werkend

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Batuhan

4/5

Over het algemeen is het een goede en handige tankpas. Ik heb wel een aantal keer gehad dat er iets stond op de website of een mail kreeg en achteraf toch niet helemaal klopte.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

Wfiber

5/5

Heb er geen enkel probleem mee ondervonden . Terwijl ik bij een pomp stond en niet eens wist of de pas zou werken . Hij werkte gewoon. Topp

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-03-2023
Man

John@Work in de Zorg

5/5

Bevalt mij prima. Makkelijk en wordt snel geholpen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-03-2023