Bekijk wat klanten over ons zeggen

  • • Product aanbod
  • • Klantenservice
  • • Informatie op de website
  • • Snelheid van levering
Bestel direct Alle reviews bekijken
Travelcard
Man

info@suntag.nl

2/5

Pas werkt prima. daar geen klachten over.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

22-06-2024
Vrouw

Sandy Browartist

5/5

snel en duidelijk geregeld

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-07-2024
Man

Zorg

4/5

Prima geen klachten.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

25-06-2024
Man

Novumsileo@gmail.com

5/5

Goed ga zo door

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

27-06-2024
Man

ribo

1/5

Ik wil hem opzeggen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

13-06-2024
Zeg ik liever niet

J. Kak

1/5

Heel slecht slordig afspraken niet op tijd nakomen-dit is mij ervaring

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

10-06-2024
Man

Jenster Beheer b.v.

4/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

16-06-2024
Man

De Franchisemakelaar

4/5

Werkt altijd

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

12-06-2024
Man

3S Beheer

4/5

werk prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-06-2024
Man

strelitski

4/5

goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-06-2024
Man

AJG

4/5

Eenvoudig en snel

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-06-2024
Man

Heibaas

5/5

Uitstekend

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

10-06-2024
Man

BigGym BV

5/5

Fijn

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

10-06-2024
Man

de Bie pakketdienst

5/5

kunt vrijwel overal tanken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

10-06-2024
Man

rdjhospitalityservice

2/5

Misschien erbij zetten dat er NA 3 maanden pas een maandelijkse factuur beschikbaar is waardoor ik nu op de kosten gejaagd wordt door de boekhouder ... door de wekelijkse facturen En persoonlijk.. is de site onduidelijk qua overzichten ... Tankpas er staat bij de benelux maar helaas dat werkte niet bij mij . Dus helaas een verkeerde beslissing voor mij geweest...

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

20-05-2024
Man

A Bus Elektrotechniek

5/5

goede ervaring werkt goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

04-05-2024
Man

Jan Noordegraaf Innograaf bv

1/5

In tegenstelling tot de advertentie zou na 1 maand 1 keer per maand gefactureerd worden ik krijg nu toch elke week een factuur en hierdoor wordt de administratieve last niet verminderd. En je betaalt ook nog voor de kaart. Dus geen goede keuze.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

24-04-2024
Man

IA Security@Zorg

5/5

tot op heden vol tevreden

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

25-04-2024
Man

Johno BV

5/5

Aanvragen van de pas ging niet zonder telefonisch contact

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

24-04-2024
Man

Fack Beheer BV

5/5

werkt perfect en snelle service.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

24-04-2024
Man

J m grondwerk

4/5

Heel goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

24-04-2024
Man

CCC Montage

5/5

Perfect...

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

24-04-2024
Man

Schrander Security

1/5

Pas werkt prima alleen de organisatie is slecht in het uitvoeren van vragen en wensen ben al bijna een jaar bezig met de vraag voor maandelijkse afschrijven blijkt een hele moeilijke vraag blijven per gebruik afschrijven had ik ook prima met me pin pas kunnen tanken sukkels

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

20-04-2024
Man

Sven

4/5

Het gaat allemaal zoals beloofd. Eerste periode krijg je wekelijks een factuur. Dit vond ik wat storend maar na 3 maanden kun je dit omzetten naar een maandelijkse factuur. Hiervan werd ik wel netjes op de hoogte gebracht.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-03-2024
Man

b

2/5

slecht

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

11-03-2024
Vrouw

Kelly

1/5

Zeer slecht

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

11-03-2024
Man

J.Jongkees Holding bv

3/5

Helaas lukt automatische incasso niet

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-03-2024
Man

D segers straatwerk

4/5

Goeie pas niks mis mee

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-03-2024
Vrouw

Drieblad HRM Services BV

5/5

Prima service snel en levert dat wat ik wilde

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-03-2024
Man

Het Projekt Bureau

5/5

Op dit moment prima tevreden.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-03-2024
Man

L.A.Brzoza

5/5

Geen problemen alleen voordelen ik hoef geen bonnetjes te innen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-03-2024
Man

marco klaassen dienstverlening

5/5

werkt perfect

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

BDH Installaties

5/5

werking van de tankpas hier is ideaal koppeling met het boekhoudprogramma en automatische afschrijving maakt dat we hier helemaal geen omkijken meer naar hebben. Dat is heel wat anders als altijd maar denken aan een bonnetje of frustraties als er weer eens geen bon te krijgen is bij een onbemande pomp.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-02-2024
Man

Cdjmontage

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

van berkel koeriersbedrijf

5/5

goed ben er heel tevreden over

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

Sewer control

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

Keep-on Fashion

4/5

Prima pas werkt op veel plaatsen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

HaPe-Agri

5/5

Geen enkel probleem

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Man

BvD Administraties

4/5

ik kon op zeer korte termijn met de aangevraagde kaart tanken en ik wist wanneer er wat werd afgeschreven.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Vrouw

RELO Wonen Zaandam

5/5

Prima keuze geweest

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Vrouw

Mariya zorg

4/5

Fijne ervaring.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Vrouw

Connect

5/5

Prima systeem

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-02-2024
Zeg ik liever niet

Maria José

5/5

georganiseerd voor de gebruiker

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

23-01-2024
Vrouw

Rijschool Stephanie Lagerveld

5/5

Tankpas snel geregeld

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

21-01-2024
Man

123recherchebureau

1/5

Pas werkt vaak niet of naar vele pogingen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

09-01-2024
Vrouw

VP cleaning

3/5

We betalen altijd iedere maand. Soms zit er 2 weken tussen en dan word direct de pas geblokkeerd en dit is voor ons een reden on om over te stappen naar de concurrent

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

08-01-2024
Zeg ik liever niet

Anoniem

2/5

Slecht

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

08-01-2024
Man

ritmeworkshop.nl

5/5

prettig om op deze wijze te tanken.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

SW Fiber Elektro Solutions

5/5

Geen problemen met Tankpas zelfs als je problemen met betalen hebt is er wel een oplossing voor

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

J.M Dienstverlening

5/5

Goede ervaring met tankpas.nl werkt zoals het hoort erg tevreden

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

S.A.R.F. Consultancy

5/5

Zeer goede ervaring

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

Veerhoek montage

5/5

Helemaal super

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

Forward personal training

5/5

Makkelijk en concreet

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

S.o.S DELTA

4/5

Ideaal en transparante service

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-01-2024
Man

Schrander Security Services

1/5

Slecht heb administratie niet op orde

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

23-12-2023
Vrouw

Gietvloer Compleet BV

5/5

Goede ervaring snelle fijne service.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

19-12-2023
Man

Eldana korier

5/5

Ik zeg niks hij is supper

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

13-12-2023
Man

ikd-services

5/5

Werkt goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-12-2023
Man

iGrow Smartcapital BV

4/5

Eenvoudig aan te vragen eenvoudig te gebruiken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-12-2023
Man

A4M Holding BV

5/5

Verdomde handig

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-12-2023
Man

O Weel Software

2/5

Werk vaker niet dan wel Tankpas doet het nu helemaal niet meer contact gehad volgens Tankpas is alles correct . Geen BTW in de UK. Te vaak facturen i.p.v. gecombineerd. App laat enkel elektrische laadpaal locaties zien.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

13-12-2023
Man

Bruma dienstverlening

4/5

bevalt goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-12-2023
Man

Perfect Painters

2/5

Werking is prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

07-12-2023
Man

Admr

4/5

Werkt goed. Gebruiksvriendelijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-12-2023
Zeg ik liever niet

De Kaasbaas

4/5

prettig in gebruik

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

jknops retail services

4/5

Telefoon app zou hetzelfde moeten zijn als pc app

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Coöperatieve Verzekeringen Kamerik

4/5

prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Vrouw

Koutar Bouhadi

1/5

Ik heb mijn pas na 3 maanden nogsteeds niet ontvangen. Belachelijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

06-12-2023
Man

DSA

4/5

prima ervaring

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-12-2023
Man

B-Hold Adviesbureau

5/5

heel goed te gebruiken en zeer makkelijk allemaal

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-12-2023
Man

Zmoo transport

5/5

Ik vind dat heel leuk en gezellig

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

BvdL technische dienst verlening

5/5

Super

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Timmer Onderhoudsbedrijf A. Jansen

4/5

Heel gemakkelijk aan te vragen heel handig doordat je hem bijna overal kunt gebruiken.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Daly Services

5/5

Prima ervaring

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Fire Retail B.V.

5/5

Top service

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

ITG Networks

5/5

Werkt perfect

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Tinus entertainment

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-12-2023
Man

Schilders hulporganisatie koppes

3/5

Bij veel stations pakt hij niet terwijl hij het wel moet doen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

Klusbedrijf Ludmann

5/5

simpel

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

EISSSUB

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

Hulsman infra solutions

5/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

Europe Metals

5/5

-

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

13-11-2023
Man

-

2/5

Matig bedrijf totaal niet overzichtelijk veel verschillende soorten facturen. 250 euro borg zonder reden die je pas na 2 maand terugkrijgt. Slecht beveiligd account standaard wachtwoord die niet te wijzigen is en geen app functionaliteit. Bovenop als je de klantenservice belt krijg je te maken met een verbindingskwaliteit die niet zijn oorsprong in 2023 heeft.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

24-10-2023
Man

Kroesbergen Dienstverlening

2/5

Wilde een nieuwe pas maar slecht bereikbaar

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

27-10-2023
Man

Autohuis Brabant

5/5

Makkelijke werking

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

12-10-2023
Man

NA

4/5

Werkt zoals verwacht tanktransacties overzichtelijk in een factuur

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-10-2023
Man

R N S Solutions

4/5

Vind het een top bedrijf.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-10-2023
Man

De jongh installaties

5/5

Gewoon goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

05-10-2023
Man

ProNautica

5/5

Simpel werkt altijd ook in het buitenland met DKV optie.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-10-2023
Man

Scheepvaart onderneming Laurina vof

3/5

Werkt prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-10-2023
Vrouw

B B Financiële en Administratieve Diensten

5/5

Top

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-10-2023
Man

Katwijkse Reddingsbrigade

1/5

Tankpassen worden om de haverklap geblokkeerd. Berichten gestuurd verzoeken ingediend geen of zeer late reacties gekregen. Onze bedrijfsvoering loopt gevaar wij gaan naar een andere aanbieder.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

21-09-2023
Man

079 photography

4/5

De pas werkt prima maar ik heb al meerdere keren contact moeten opnemen met jullie klantenservice over een machtiging voor incasso. Uiteindelijk de eerste keer niets meer gehoord blijkbaar opgelost. De tweede keer ging ik over naar maandbetaling en weer dezelfde vraag. Meerdere collega s met verschillende antwoorden maar blijkbaar hoefde ik toch niets meer te doen en is het opgelost. En ik heb een keer Yellowbrick niet kunnen gebruik ivm been betaling Dit naar de klantenservice gemaild maar 0 reactie. Helemaal niks maar een paar dagen later werkte het blijkbaar weer..

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

18-09-2023
Man

FurSen Bekdur

4/5

Gemakkelijk overal tanken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

Lagerwerf Metselwerken

5/5

Het is makkelijk altijd een pasje bij de hand te hebben waarmee je kunt tanken.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

Rikxoort Bouw Service

4/5

Gewoon goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

KTN Projecten

5/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-09-2023
Man

Emile

1/5

Plotseling sinds een week of 3 kan ik geen E5 meer tanken. Als ik bel wordt het afgedaan met een bug waar ze mee bezig zijn.. Iets dat na drie weken echt onzin is. Kortom bagger laart

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

09-08-2023
Zeg ik liever niet

Art Vandelay

1/5

De pas zelf geen problemen mee een stukje plastic met NFC kan moeilijk fout. Als je al eens een probleem hebt is het niet hun fout ga maar naar de provider of een andere laadpaal . Als je vraagt voor een verdere update als er meer geweten is zetten ze gewoon het gesprek stop. Tijd om naar een andere provider op zoek te gaan.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

29-06-2023
Man

Verinca

3/5

pas werkt goed en kan bij veel tankstations gebruikt worden. het gebruik van de app vind ik niet heel handig en gebruik ik daarom nooit. contactloos betalen moet wel kunnen maar is mij tot op heden nog niet gelukt

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

18-05-2023