Bekijk wat klanten over ons zeggen

  • • Product aanbod
  • • Klantenservice
  • • Informatie op de website
  • • Snelheid van levering
Bestel direct Alle reviews bekijken
Travelcard
Man

AR Trading Services t Huys Totaal

5/5

tevreden

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

30-11-2022
Man

Gevel Montage Service Scheepers

5/5

Snel en goed geregeld

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

29-11-2022
Man

Montage by Sleurink

5/5

Erg tevreden

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

MSK Menselijke superkrachten

5/5

Fantastisch

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

kapitaal kompas BV

5/5

Snel geregeld

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

Adriaan klussenbedrijf

5/5

Ik gen blij met tankpas

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-11-2022
Vrouw

Brigitte

5/5

Ik ben heel tevreden

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

JMS Toezichthouder

5/5

Top geregeld

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

All Stars

4/5

Werkt tot nu toe oké bij elk tankstation

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-11-2022
Man

AEV Transport

5/5

Good

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-11-2022
Vrouw

Alida zorg

1/5

Heel slecht

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

19-10-2022
Man

Nedjim

2/5

Snelle klantenservice

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

11-10-2022
Man

Henny Swinkels

4/5

Pas is vaak niet bruikbaar Tag wel dus veel beter

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

GenM Dental BV

4/5

Werkt goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

11-10-2022
Man

AliMedia

5/5

Zoals t hoort. Tanken en rijden geen onnodige zaken.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

12-10-2022
Man

Ars onderhoudsbedrijf

5/5

Very good

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

12-10-2022
Man

Cadans Infra Services

5/5

Zeer makkelijk en overzichtelijk facturen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

12-10-2022
Vrouw

FuKa

4/5

Snel en zonder probleem

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

12-10-2022
Man

To East Taxi

5/5

Zeer goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

12-10-2022
Man

A. Lagerwerf Holding B.V.

5/5

Gewoon goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

12-10-2022
Vennootschap

Holland Huis VvE Beheer BV

5/5

werkt simpel en maakt administratie stuk eenvoudiger

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

12-10-2022
Man

Alfah taxi

5/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-10-2022
Vrouw

SIFACOACH

5/5

Bevalt goed.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

Bobhv

4/5

Tot nu toe gewone goed en snelle facturatie waardoor ik overzicht hou

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

AM Multi diensten

5/5

Als ik hulp nodig staan de jongens van tankpas gelijk klaar voor mij

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

Plantipp BV

4/5

Soepel besteld en snel gebruiksklaar

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

Dt-bouw

5/5

Werkt zo als het hoort

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

Hans Peeters

5/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-10-2022
Man

Mijn Zorg Hidayet

5/5

overgestapt van move move slechtste service ooit

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-09-2022
Vrouw

Via inuk BV

5/5

goede ervaring

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-08-2022
Man

Remtemzorg

5/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

23-08-2022
Vrouw

Brinckman Security Services

5/5

Service en comfort duidelijke facturen en overzichten

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

23-08-2022
Man

Van Wassenaar Totaal Onderhoud

5/5

Sinds enkele weken overgestapt van move move op tankpas.nl merk weinig verschil enkel minder borg betaald.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

15-08-2022
Man

Eric

5/5

Doet wat omschreven

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

14-08-2022
Man

Mutsaers non-paint adviesbureau

3/5

In buitenland bijna nergens te gebruiken in woonplaats tot op heden goed.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

02-08-2022
Man

Timmerbedrijf Nooitgedacht

3/5

Tankpas werkt opzich prima.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-08-2022
Man

Micropro-IT

3/5

Ervaring met de tankpas is zeker niet verkeerd enige min punt is het koppeling tussen parkeerapp werkt nog niet optimaal.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Aydo Zorg

1/5

Zeer slechte klantenservice. Je wordt verkeerd ge nformeerd.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

01-08-2022
Vrouw

Cygnet Advies

4/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

01-08-2022
Man

Eimers Support GWW

4/5

Veel facturen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

E.N-Bouw

2/5

slecht tank pas want ik kan niet met hem tanken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

01-08-2022
Vrouw

Kicoo

4/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-08-2022
Man

Pc transport

5/5

Werkt goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-08-2022
Man

IJmond sloopwerken

5/5

De informatie was helder en overzichtelijk. Het gebruik van de tankpas is eenvoudig. Het parkeren heb ik ook getest. Ook dat ging erg makkelijk.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Impreza Bestratingen

5/5

goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Lawaai papegaai man bv

4/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Cutting Edge Advies

5/5

Heel goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Rhinox bv

5/5

snel geregeld en werkt naar behoren

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Vrouw

Eras IT

5/5

Eenvoudig aangevraagd binnen no-time binnen en actief.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Quman

5/5

Lekker makkelijk geen gedoe goede acceptatie snel

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Taxi Service Outmany

5/5

Makkelijk voor gebruik

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Vemo

5/5

Prima pas

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Vrouw

E-Milers

5/5

Wij werkten eerst met een andere tankpas maar zochten al een tijdje een nieuwe. We zijn heel tevreden met de tankpas ze werken goed en de levering was snel. Tankpas.nl heeft de passen zelfs aangepast naar onze wensen ook dit deden zij erg snel en vriendelijk.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

OTR Rijschook

5/5

Snel geleverd gebruiksvriendelijk fijne website

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Wessel

5/5

Werkt goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

01-08-2022
Man

Keek beheer bv

4/5

prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-07-2022
Man

Mutsaers Joost

3/5

Twee weken in Frankrijk en nergens kunnen gebruiken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

06-07-2022
Man

Josmar

4/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

06-07-2022
Man

Rhinox B.V.

5/5

top

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-07-2022
Vrouw

E-Milers

5/5

Wij wilden een aanpassing doen op onze tankpas. Dit is heel snel doorgevoerd. Een kortingscode die ik niet in kon vullen hebben ze toen ook nog verwerkt. Erg vriendelijk

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-07-2022
Man

De koning groenvoorziening

5/5

Makkelijk snel en compleet

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-07-2022
Man

Ecn Transport

5/5

Heel goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

Yzm diensten

5/5

Snel geleverd en werkt primma

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

Gjalt Elenbaas

4/5

Goed.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

Baros klussenbedrijf

5/5

Gewoon goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

Tonnyblom Transport

5/5

Gemak dient de mens.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

Timmerbedrijf Nooitgedacht

4/5

Tot op heden bevalt de pas prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

M van Dam Totaaltechniek

5/5

Zeer goed snel geregeld en snel geleverd

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

06-07-2022
Man

GreenDot Onderhoudsplan B.V.

5/5

Ik heb voor een voorgaande bv een aantal tankpassen van Travelcard gehad. Dit werkte altijd perfect en naar behoren. Dus nu voor de nieuwe bv hebben wij weer voor Travelcard gekozen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

03-06-2022
Man

Spraylab Continental BV

4/5

Snelle correcte afwikkeling voor het opstarten

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

02-05-2022
Man

AB Betonherstel

4/5

Snelle services

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-05-2022
Man

Bakkerkachels

5/5

Makkelijk en overal te gebruiken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

02-05-2022
Man

Afinam lease

1/5

slecht pas werkt niet pincode verkeerd

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

21-04-2022
Man

Sk business-Services

3/5

Top product

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

21-04-2022
Man

Green Spirit

3/5

Tankpas werkt zonder problemen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

21-04-2022
Man

Huubco

5/5

Prima

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

21-04-2022
Man

Stip Exclusief werk

5/5

Makkelijk en eenvoudig

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

11-04-2022
Man

Van Melfoort agrarische dienstverlening

4/5

Geen bonnetjes probleem

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

28-03-2022
Man

Transport service 21

4/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

25-03-2022
Man

J.M. Berbee Beheer B.V.

3/5

In basis prima. Alleen had ik een nieuw bedrijf aangemaakt en dus nieuwe tankpas nodig met een extra elektrisch laden pas. Kreeg alleen de brandstofpas. Later gecorrigeerd maar wel opnieuw de paskosten berekend...

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

21-03-2022
Vrouw

Sellavie zorgt

5/5

Heel fijn om 2 rekening te krijgen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

25-03-2022
Man

INAR Bouw

5/5

Net mee begonnen prima zo

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

25-03-2022
Vrouw

Food Analytical Technologies

4/5

Fijn bedrijf snelle levering van tankpas

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

25-03-2022
Man

Meuldijk

1/5

Nietvte gebruiken

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

18-03-2022
Man

Afbouw Oost

3/5

Jammer dat de pas snel aan de limiet zit en dat je niet wordt terug gebeld om je limiet te verhogen

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Man

Idriss

4/5

tanken is prima is het nodig om altijd kilometers door te geven Was blij dat ik bij BOB autowas zonder problemen kon betalen met de pas. Waar ik wel problemen mee heb nog steeds is dat ik niet mijn kaart in yellowbrick kan activeren. Ik heb gebeld en ik kom er nog steeds niet helemaal uit. Ik ga het volgende week weer proberen.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

19-03-2022
Man

Viervoeten

5/5

Makkelijk snel en geen gedoe.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

21-03-2022
Man

Ohbz

4/5

Prime

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Man

DB multiservice

5/5

Werkt perfect

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Man

V.O.F. Bardoel-Lange

5/5

Bevalt goed fijn hoe de app erbij werkt om tankstations in de buurt te vinden.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Vrouw

AVB Care

5/5

Super service

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Man

RietdekkersbedrijfDaals

5/5

Snel geregeld

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

18-03-2022
Man

J Rook Holding

1/5

Zeer slecht

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

21-02-2022
Man

van Hemert Executive Consulting

5/5

Simpel te bestellen makkelijk in gebruik

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

19-02-2022
Vrouw

Hairstudio Inge

4/5

Lastig om locatie van tankstation te vinden

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

09-02-2022
Man

Jos Veterinary Services BV

4/5

Goed

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-02-2022
Man

the readshop express amersfoort bv

4/5

fijn dat het werkt

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

08-02-2022
Man

MG Commerce

1/5

Account per ongeluk via een verkeerd e-mail adres aangemaakt meerdermaals aangegeven dat ik dit wilde laten aanpassen ondervind nu nog steeds te problemen hiervan.

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

08-02-2022
Man

QP Security

2/5

Tanken werkt goed betalingswijze vind ik minder ideaal

Zou je travelcard.be aanbevelen? Nee

07-02-2022
Vrouw

MFra Verkeersveiligheid

3/5

Best gedoe om aan te vragen invulvelden pakken niet altijd

Zou je travelcard.be aanbevelen? Ja

07-02-2022