Tankkaart voor Gabriël Power tankstations

  • Tanken bij Gabriëls tankstations
  • Ook tanken bij andere merken
  • Voordelige pompprijzen
  • Ook geschikt voor laden
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Tankkaart voor Gabriels-Power tankstations

Een tankkaart is ideaal voor professionele rijders die zo min mogelijk administratieve lasten willen hebben. Tankt u regelmatig bij Gabriels-Power dan kunt u kiezen voor een Gabriels-Power Tankkaart of voor de multimerken tankkaart van Travelcard. In dit artikel leggen wij u de belangrijkste verschillen uit.

Gabriels tankkaart of een Travelcard?

Een belangrijk verschil wanneer u beide tankkaarten vergelijkt is uiteraard het beschikbare netwerk van tankstations in België en daarbuiten. De Gabriels-Power tankkaart geeft u toegang tot ongeveer 50 tankstations in België. Met de Travelcard kunt u bij meer dan 2.000 tankstations in België tanken en indien gewenst zelfs bij 55.000 tankstations door heel Europa.

Bekijk alle locaties in onze locator

Hoe zit het met kortingen?

De Travelcard tankkaart geeft u de mogelijkheid om te tanken bij een groot netwerk van tankstations. U betaalt met de Benelux tankkaart altijd de aangegeven pomprijzen. Wij werken niet met lijstprijzen of kortingen.

Dit zit bij de Gabriels-Power tankkaart anders. U kunt hier mogelijk een korting ontvangen. Het is wel belangrijk om te beoordelen of deze is gebaseerd op de werkelijke pomprijzen of lijstprijzen. Lijstprijzen zijn vaak hoger dan de pompprijs en dit heeft uiteraard effect op de hoogte van uw daadwerkelijke korting. Uiteraard kunnen wij hierover geen uitsluitsel geven en verwijzen u voor informatie door naar de website van Gabriels-Power.

Tanken en laden

U kunt met beide tankkaarten laden. Wel is er een belangrijk verschil in netwerk. De Travelcard laadpas geeft u toegang tot meer dan 200.000 laadpunten* waarbij dit bij de Gabriels laadkaart beperkt is tot 30.000*.

stand van mei 2021.

Te gebruiken voor bedrijf of particulier.

De Travelcard is een tankaart voor bedrijven. Bij Gabriels-Power heeft u ook als particulier de mogelijkheid om producten aan te vragen als een particulier.

Waarom een tankkaart?

Met een tankkaart kunnen professionele rijders gemakkelijk en veilig brandstoffen afrekenen. Van alle transacties ontvangt u één factuur. Hierdoor is uw administratie gemakkelijk en kunt u kosten besparen.

Tankkaart aanvragen
Travelcard
Hoe vaak ontvang ik een factuur?
Het kan per tankkaart verschillen hoe vaak u een factuur ontvangt. Met de tankkaart van Travelcard kunt u kiezen of dit wekelijks of maandelijks moet zijn.
Wat zijn de kosten van een tankkaart?
De Travelcard heeft een maandelijks tarief vanaf €3,95. De kosten van de Gabriels-Power tankkaart zijn niet van te voren bekend. Mogelijk is dit afhankelijk van de condities zoals het aantal voertuigen en brandstofafname.
Zijn er nog andere voordelen van een multimerken tankkaart?
De Travelcard geeft u de mogelijkheid om Co2 te compenseren en om af te rekenen bij tolwegen.
Hoe beheer ik de tankkaarten?
Via ons online portaal kunt u alle tankkaarten beheren.

Advies over tankkaarten?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheid van een tankkaart? Wij adviseren u graag en vertellen u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 0032- 2 517 6534

Travelcard

Direct een tankaart aanvragen?

U kunt geheel online tankkaarten aanvragen. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij de tankkaarten binnen twee werkdagen kostenloos verzenden

Tankkaart aanvragen
Travelcard