Benelux tankkaart

  • Meer dan 6.000 tankstations
  • Ideaal voor KMO en zelfstandigen
  • BTW-factuur per land
  • Tanken tegen pompprijzen
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Als zakelijk rijder kunt u niet zonder een tankkaart. Het maakt het gemakkelijk om te kunnen betalen voor brandstoffen zonder om te kijken naar uw administratie. Nog gemakkelijk is dat u met de Benelux tankkaart van Travelcard bij meer dan 6.000 tankstations voordelig kunt tanken.

Hoe werk een Benelux tankkaart?

Travelcard maakt het mogelijk om bij een groot aantal tankstations te kunnen tanken. Wij onderhouden contacten met alle grote brandstofaanbieders en hebben een echte Benelux tankkaart ontwikkeld. Uniek is dat u voor elk land waar u tankt een factuur met BTW-vermelding ontvangt. Zo tankt u in elk land voordelig.

Benelux

tankkaart

Een groot netwerk tankstations

Travelcard heeft een uniek en groot netwerk van beschikbare tankstations. In Nederland zijn zelfs alle tankstations beschikbaar. In België is ongeveer de helft van de tankstations beschikbaar. Wij blijven hier tankstations toevoegen en streven naar een 100% Benelux tankkaart.

Ook geschikt voor de elektrische wagen

Indien u een elektrische wagen heeft kunt u deze bij alle laadpunten in de Benelux laden. In totaal zijn er meer dan 200.000 laadpunten in Europa beschikbaar voor de elektrische rijder. Rijdt u al elektrisch of gaat u elektrisch rijden dan kunt u Travelcard gewoon aanpassen zodat deze geschikt is als laadkaart voor de elektrische auto.

Bekijk ook ons blog: Wat kost een Tesla

laden

Wie is Travelcard?

Travelcard is al meer dan 30 jaar een leverancier van tankkaarten. Wij zijn van oorsprong een Nederlands bedrijf. Wij streven naar een zo groot mogelijk netwerk voor tanken, laden en overige diensten en maken dit sinds kort ook beschikbaar voor zakelijke rijders in België.

Travelcard
Wat kost een tankkaart Benelux?
Een Travelcard tankkaart kost slechts 3,95 euro per maand wanneer u 4 of meer passen aanvraagt. Vraagt u een enkele pas aan dan zijn de kosten 4,95 euro per maand.
Waar kan ik tanken?
U kunt tanken bij meer dan 6.000 tankstations. Alle brandstofsoorten zijn beschikbaar. U kunt onze aangesloten tankstations bekijken via de locator of onze app.
Hoe bestel ik de tankkaart Benelux?
U kunt online uw zakelijke tankkaarten aanvragen. Na ontvangst van uw bestelling verzenden wij de Travelcard kaarten binnen 2 werkdagen.
Is de tankkaart Benelux veilig?
Elke kaart is beveiligd met een pincode die u zelf kunt kiezen. Indien u een Travelcard verliest kunt u deze direct blokkeren via onze website. Dit maakt een Travelcard een veilige tankkaart.

Tankkaart Benelux aanvragen

Aanvraag is gemakkelijk en snel. U kunt de tankkaart geheel online aanvragen.

Tankkaart aanvragen
Travelcard