KMO Tankkaart of laadkaart

  • Handig overzicht voor alle auto's
  • Zowel voor tanken als laden
  • Ideaal voor jouw medewerkers
  • Verzamelfactuur voor alle transacties
Bestellen
Travelcard
Travelcard

Een kaart voor alle medewerkers

Het is niet meer nodig om bij verschillende aanbieders tankkaarten of laadkaarten af te nemen. Met Travelcard kan je per medewerker kiezen wat de mogelijkheden van zijn of haar Travelcard zijn. Via onze online omgeving kan je alle transacties raadplegen en de verschillende Travelcards beheren. Alle transacties ontvang je op een verzamelfactuur en kan je terugzien in onze online rapportages.

Bestellen

pompprijzen

Bespaar tot wel €200 per auto per jaar

Door jouw medewerkers te laten tanken met de KMO tankkaart van Travelcard kan je flink besparen. Je rekent binnen de Benelux altijd af tegen pompprijzen. Hiermee bespaar je veel geld vergeleken met andere tankkaarten waarbij hoge lijstprijzen schering en inslag zijn.

 

Jouw medewerkers kunnen ook gebruik maken van onze app om de dichtstbijzijnde of goedkoopste tankstations te vinden.

Ook voor de elektrische wagen

 

Heb je al elektrische auto’s in jouw bedrijf of gaan die misschien nog komen in de toekomst? Travelcard heeft één van de grootste netwerken van openbare laadpunten waar jouw medewerkers hun  elektrische wagen kunnen opladen. Binnen de Benelux kan er bij elk openbaar laadpunt geladen worden en in Europa zijn er meer dan 700.000 laadpunten beschikbaar. Het is niet meer nodig om verschillende laadkaarten te gebruiken.

 

Indien er op kantoor of bij de medewerkers thuis laadpunten zijn, kan je direct de stroomkosten laten verrekenen via de Travelcard laadkaart. Declareren is niet meer nodig. 

Hoe veilig is de Travelcard?

Je wilt af van alle bonnetjes en declaraties, maar toch ook de controle behouden over uitgaven met de Travelcard. Via onze online omgeving kan je altijd zien welke kosten er gemaakt zijn met de Travelcards. Per Travelcard stel je in wat de mogelijkheden zijn en bij verlies of diefstal kan je direct online de Travelcard blokkeren.

Travelcard
Hoe is de Travelcard beveiligd?
Bij het afrekenen van brandstof en tol moet altijd een pincode ingevoerd worden. Deze kunt u zelf kiezen voor elke Travelcard of automatisch laten genereren. Er is ook een bestedingslimiet ingesteld op elke Travelcard.
Zijn er ook rapportages beschikbaar?
U kunt in onze online omgeving zien wat de uitgaven per Travelcard en per type brandstofsoort zijn. Deze gegevens kunt downloaden voor uw eigen administratie.
Hoe ziet de factuur eruit?
Van alle transacties ontvangt u een verzamelfactuur. Op de factuur zijn per Travelcard de transacties overzichtelijk weergegeven zodat u deze gemakkelijk kunt controleren.
Kan ik belasting terugvragen van transacties in het buitenland?
Van alle transacties in Benelux landen ontvangt u een factuur waarmee u de belasting per land kunt terugvragen. Dit is niet mogelijk voor andere Europese landen.

Travelcard bestellen

Na bestelling worden de Travelcards binnen de twee werkdagen gratis verzonden.

Bestellen
Travelcard