Tankkaart voor Power tankstations

  • Tanken bij ruim 100 Power tankstations in België
  • Geschikt voor tanken én laden
  • Een echte multimerken tankkaart
  • Voordelige pompprijzen
Tankkaart aanvragen
Travelcard

Voordelig tanken bij tankstation Power

Professionele rijders reken gemakkelijk en voordelig brandstof af met een Travelcard tankkaart. Travelcard is een tankkaart en laadpas speciaal voor zelfstandigen en bedrijven. De Travelcard kan bij ruim 55.000 tankstations en 250.000 laadpunten in Europa gebruikt worden om brandstof mee af te rekenen. Daarnaast biedt Travelcard de mogelijkheid om Co2 te compenseren en om af te rekenen bij tolwegen. Alle transacties worden overzichtelijk in één factuur verwerkt, waardoor er geen administratieve handelingen plaats hoeven vinden. Zo bespaart u niet alleen op kosten, maar ook op tijd!

Power tankkaart of Travelcard?

Als u regelmatig bij een Power tankstation tankt, kunt u kiezen voor een Gabriels-Power tankaart of voor een Travelcard. Met een Gabriëls-Power tankkaart kunt u tanken bij ruim 100 tankstations in België. Met Travelcard kunt u bij Gabriëls-Power tankstations tanken, maar ook bij vele andere merken tankstations. Met de Travelcard kunt u bij meer dan 2.000 tankstations in België en 55.000 tankstations in Europa tanken.

 

De Gabriëls-Power tankkaart biedt u de mogelijkheid om een korting te ontvangen op basis van de prijzen die gehanteerd worden aan de pomp. Veelal zijn dit lijstprijzen, ofwel de prijzen die gehanteerd worden en vaak hoger liggen dan pompprijzen. Om er zeker van te zijn wat de korting is en op basis van welke prijs de korting verrekend wordt, verwijzen wij u door naar de website van Gabriëls-Power. Travelcard biedt geen kortingen, maar garandeert u ervan dat u tankt tegen de laagste prijs. Met Travelcard rekent u namelijk altijd de pompprijs af, ongeacht bij welk merk u brandstof afrekent.

Bekijk alle locaties in onze locator

Hoeveel Power benzinestations zijn er in België?

Gabriëls-Power beheert ruim 140 tankstations, zowel onbemande locaties als locaties met personeel, in heel België. Met Travelcard bent u ervan verzekerd dat u niet alleen bij Gabriëls-Power tankstations, maar bij ruim 2.000 tankstations in België welkom bent. Daarnaast is de Travelcard ook geschikt om te gebruiken als laadpas bij alle openbare laadpunten in België. Naast de openbare laadpunten in België, kunt u bij meer dan 250.000 laadpunten in heel Europa terecht. Travelcard staat garant voor een uitgebreid tank- en laadnetwerk!